Wilco de Valk blijft belangrijk voor S.K.N.W.K. 1

Dat Wilco de Valk een belangrijke pion is binnen S.K.N.W.K. 1 wisten we natuurlijk allemaal. Gisteren liet hij maar weer eens zien dat hij het nog steeds niet is verleerd en eigenlijk onmisbaar is bij het eerste. Met 2 treffers in het spektakelstuk tegen Heinkenszand 1 (4-4 eindstand) was hij de grote man bij de blauw/zwarten. Inmiddels staat hij na 5 duels toch al weer op vier doelpunten deze competitie.

Hiermee bezet hij een 2e plaats op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Deze plaats moet hij overigens delen met Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3).

De nummer één blijft Jeffry Visser (S.K.N.W.K. 2). Hij maakte er tot nu toe al 6, maar bleef gisteren een keertje doelpuntloos (S.K.N.W.K. 2 verloor met 6-0 bij Yerseke 2).

Maurice Pollemans scoorde gisteren de ere-treffer voor het 3e (1-4 verlies tegen s.v. W.I.K. ’57 2). Hiermee komt zijn seizoenstotaal op 3 treffers. Hij komt hiermee op gelijke hoogte met Tonny v/d Berge en Martijn Neele van S.K.N.W.K. 2, Stephan Wessels (S.K.N.W.K. 3) en Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.