Visser en Voorbeijtel lopen uit op concurrentie

De nummers 1 en 2 van de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K., respectievelijk Jeffry Visser en Wim Voorbeijtel, lijken wat afstand te gaan nemen van hun naaste belagers. Visser scoorde gisteren namens S.K.N.W.K. 2 1x in de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen S.S.V. ’65 3. Hiermee is zijn seizoenstotaal opgelopen tot 7 doelpunten en bezet zodoende de 1e plaats op de ranglijst.

Wim Voorbeijtel verloor gisteren met S.K.N.W.K. 3 met 5-3 van M.E.V.O. 3. Hij maakte 2 van de drie doelpunten hn heeft inmiddels al weer 6 goals gescoord voor het derde. De andere treffer van S.K.N.W.K. 3 werd gemaakt door Stephan Wessels. Hiermee komt ‘Stuph’ al weer op 4 doelpunten deze competitie. Dit brengt hem op een gedeelde 3e plaats. Deze moet hij delen met Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 1).

Jacky de Bruine maakte gisteren 2 doelpunten namens S.K.N.W.K. 2 (evenals Martin Huisman, die de andere 2 doelpunten maakte voor het 2e). Hiermee komen zij allebei op een seizoenstotaal van 3. Evenveel als ploeggenoten Tonny v/d Berge en Martijn Neele en derde elftalspeler Maurice Pollemans.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Jeffry Visser is al vanaf de eerste competitieronde (mede)koploper op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.