Complete off-day bezorgt SKNWK 1 laatste plaats

S.K.N.W.K. 1 beleefde gisteren een middag om snel te vergeten. Een complete off-day zorgde ervoor dat Nieuwland heel eenvoudig en zeer terecht de drie punten kon binnen halen. Het werd na een 0-2 ruststand uiteindelijk ook nog 0-3. Door, overigens net als vorige week, enkele verrassende uitslagen in de 3e klas A K.N.V.B. staat S.K.N.W.K. weer laatste. Deze plaats delen ze met Colijnsplaatse Boys en Spui, maar de blauw/zwarten hebben het minste doelsaldo.

S.K.N.W.K. startte nog voortvarend en de eerste vijf minuten leken zeer hoopvol voor een goed resultaat. Toen echter al na 8 minuten de 0-1 in het mandje lag, was het al over met de thuisploeg. Een middenvelder van Nieuwland kon vanaf rechts enkele S.K.N.W.K.-ers heel simpel passeren. Met een geplaatste bal met de linker voet werd doelman Mike Bakker gepasseerd.

Na een kwartier was Bakker wel de sterkste bij een vrije schietkans, anders was de wedstrijd toen al gespeeld. Dit duurde nu nog tot de 29e minuut. Een corner van de gasten werd netjes bij de 2e paal gelegd en kon door de overigens geheel vrij staande speler makkelijk worden ingekopt, 0-2.

Nog twee schoten naast het doel door Nieuwland was het enige wat nog te beleven viel in de eerste helft. Namens de thuisploeg stond hier helemaal niks tegenover. Ruststand dus 0-2.

In de 1e minuut van de 2e helft was er een schot van heel ver van René Verschoor namens S.K.N.W.K. dat een simpele prooi was voor de Nieuwland-doelman. Het was daarna dat Léon Pollemans (die misschien wel als enige S.K.N.W.K.-er deze middag een voldoende scoorde) een goede sliding nam, anders had het misschien ook al heel snel 0-3 geweest. Overigens duurde dit niet heel lang meer.

Na balverlies van S.K.N.W.K. op het middenveld kon Nieuwland over de linkerflank opstomen. De bal werd netjes teruggelegd en kon worden binnengeschoten, 0-3. Over en sluiten !!

Het laatste half uur nog wat halve kansen/mogelijkheden voor met name Nieuwland. S.K.N.W.K. kon met enkele afstandschoten de keeper van Nieuwland nog wat aan het werk zetten, maar echt wakker zal hij er niet van hebben gelegen.

Zodoende een zeer terechte nederlaag en een wedstrijd om heel snel te vergeten. Volgende week proberen de stijgende lijn die tot gisterenmiddag (14:30 uur) leek te zijn ingezet weer op te pakken, want er kunnen en mogen niet teveel punten worden verloren.

Zeker niet door de vele rare uitslagen die wekelijks voorbij komen in de 3e klasse. Hopelijk vallen de blessure-gevallen bij S.K.N.W.K. van gisteren (Timo Verkaart en Stefan Vermeer) mee.

S.K.N.W.K. mag het volgende week gaan proberen in en tegen Kapelle. A.s. dinsdag wordt eerst nog geoefend tegen Zierikzee 1.

S.K.N.W.K.: Mike Bakker, Kristian Bouwman, Martin Kiesenberg, René Verschoor, Léon Pollemans, Martijn Rentier (Martijn Backx), Robbert Padmos, Timo Verkaart (Oleg Bondarenko), Léon Goedegebure, Wilco de Valk, Stefan Vermeer (Jeroen Backx).

1 reactie op "Complete off-day bezorgt SKNWK 1 laatste plaats"

1. Zelden zulk slecht voetbal gezien. De meeste voetballers van SKNWK kunnen nog geen bal over 5 meter naar een medespeler plaatsen. Geen enkele combinatie gezien waarbij de bal meer dan 3 keer geraakt werd door een SKNWK speler. Bovenstaande ligt niet aan de trainer, maar echt aan het spelersmateriaal en hun inzet(of het gebrek daaraan). Daarnaast is het au gehalte ook heeeeel hoog bij SKNWK, er zal vlug iets in die bovenkamers moeten veranderen anders spelen ze volgend jaar echt weer 4e klas.