Blessuregolf teistert S.K.N.W.K.

Een passende titel op dit moment bij zowel de senioren als A-junioren van S.K.N.W.K. Wekelijks is het weer een hele puzzle om met 4 seniorenteams te kunnen acteren. Dit weekend een geluk bij een ongeluk dat de A-junioren (mede door enkele blessuregevallen) niet kunnen aantreden. Zij kunnen dus nu de opengevallen plaatsen bij de senioren invullen.

Bij S.K.N.W.K. 1 beginnen we met de langdurig geblesseerden Emiel Kuijten, Carlo v/d Maas en Lex Folmer (alle drie knie). Daar zijn nu ook nog Martin Kiesenberg en Kevin Schiettekatte bijgekomen. Ook zijn er nog wat licht geblesseerden.

Bij S.K.N.W.K. 2 is het al niet veel beter. Emiel Pollemans liep tijdens de eerste competitiewedstrijd een knieblessure op en lijkt nog wel een tijdje ‘uit de running’. Erwin Nelissen tobt met een spierblessure in z’n kuit. Tel daarbij de langdurig geblesseerden, Sytze Stins en Robbert v/d Zande, op en wij hebben alleen bij het eerste en tweede al bijna elftal geblesseerden.

Bij S.K.N.W.K. 3 zijn zowel Johnny Roks als z’n broer Robert Roks geblesseerd. Ook bij de A-junioren is het op dit moment tobben. Pim Folmer, Djamil Reijnen, Tim van Stuijvenberg en Jeroen Backx (hij raakte afgelopen dinsdag tijdens de oefenwedstrijd van S.K.N.W.K. geblesseerd aan zijn knie) zitten hier in in de lappenmand. Vandaar dat zij morgen niet in actie kunnen komen.

Misschien dat we nog niet eens alle blessuregevallen hierboven hebben vermeld, maar hieruit blijkt wel dat het niet zo gek is dat het op dit moment een beetje ‘dun bezaaid’ is met spelers.

Volgende week gelukkig geen competitievoetbal voor S.K.N.W.K. 1 en 2 (S.K.N.W.K. 3 en 4 komen wel in actie). Hopen dat het over twee weken weer wat ruimer bezet is bij zowel de senioren als de A-junioren.

En aan alle geblesseerden: veel sterkte !!