Wilfred Vreeke laat scorende keepers schrikken

Even leken de posities van Jelle van Damme (Hulsterloo) en Ron Tempelaars (Luctor’88) in gevaar te komen. Maar ze kunnen rustig gaan slapen. Wilfred Vreeke meldde zich als scorende keeper van Jong Ambon. De teller liep snel op, maar bij elf benutte strafschoppen is de teller gestopt. Daarmee staat hij derde in het Zeeuwse klassement van scorende keepers.

Voorlopig, schrijven we er maar even bij. Vreeke kwam in de jaren negentig met Jong Ambon enkele seizoenen uit in de tweede klasse van de afdeling. De productie uit die klasse is nog niet volledig in het RudeStats-archief. Maar zijn elf doelpunten zijn zeker. Vreeke keept niet meer in het eerste, dus Jelle van Damme en Ron Tempelaars kunnen opgelucht adem halen.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/

2 reacties op "Wilfred Vreeke laat scorende keepers schrikken"

  1. Mediumvisor | 25-10-2010 at 21:46 |

    Dat was op zaterdag 24 april 1999. S.K.N.W.K. 1 speelde in Goes tegen S.S.V. ’65 1 in de 2e klas K.N.V.B. Ze waren toen helaas al gedegradeerd.

    Na inmiddels een achterstand van 5-1 scoorde Quik vanaf de strafschopstip 5-2.

  2. Steven | 24-10-2010 at 21:28 |

    He mediumvisor, dan wil ik wel eens weten in welk seizoen en in welke wedstrijd Leon Quik heeft gescoord

Reacties gesloten.