De Valk en Neele naderen top topscorerslijst

Na de wedstrijden van gisteren is Wim Voorbeijtel nog steeds de nummer 1 op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Hij kwam gisteren met zijn team S.K.N.W.K. 3 niet in aktie, omdat het duel met Colijnsplaatse Boys 3 was uitgesteld. Zodoende blijft hij op 9 doelpunten staan. Zijn naaste belager Jeffry Visser (S.K.N.W.K.2) is de laatste weken wat minder scherp. Gisteren scoorde hij niet en blijft op 7 treffers steken.

Visser moet inmiddels ploeggenoot Martijn Neele naast zich dulden. Neele was gisteren opnieuw trefzeker. Hij zorgde voor een 1-1 tussenstand in de topper tegen Kloetinge 4. Helaas eindigde dit duel in een 2-1 overwinning voor Kloetinge.

Grootste stijger op de topscorerslijst is Wilco de Valk. Hij zal er weinig waarde aan hechten, want ondanks zijn twee treffers in het degradatieduel tegen Colijnsplaatse Boys 2, verloor S.K.N.W.K. 1 met maar liefts 6-2. Wilco heeft inmiddels 6 doelpunten gemaakt dit seizoen (dit is precies de helft van de produktie van het eerste eftal).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.


Wilco de Valk (10) schiet hier de eerste van zijn twee treffers van gisteren binnen