S.K.N.W.K. 1 maakt het zichzelf erg lastig

Voor S.K.N.W.K. 1 pakken zich donkere wolken samen boven ‘Het Springer’. Gisteren werd in het zeer belangrijke duel tegen Colijnsplaatse Boys 1 met maar liefst 6-2 verloren. Hierdoor nestelen de blauw/zwarten zich nog vaster op de laatste stek en wordt (als het dat al niet was) het een lang en lastig seizoen.

De start in Colijnsplaat was nog zo hoopgevend. Al na enkele minuten werd een 0-1 voorsprong genomen. Aanvoerder Wilco de Valk verzilverde een toegekende strafschop. Dat is lekker beginnen.

Echter zo’n 40 minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Met name zeer zwak verdedigen aan Nieuwerkerse-zijde brachten de thuisploeg van een 0-1 achterstand op een 4-1 voorsprong.

Als dan vlak na de thee ook de 5-1 nog valt, dan weet je eigenlijk al genoeg. Het wordt dan 5-2 (opnieuw Wilco de Valk is de maker) en krijgt S.K.N.W.K. een grote kans op 5-3. ‘Als’ telt niet in de sport, maar als deze valt, kom je terug in de westrijd en weet je nooit wat er nog had kunnen gebeuren. Helaas !!

Voor de statistieken wordt het dan zelfs nog 6-2. S.K.N.W.K. 1 blijft steken op 4 schamele puntjes. Het blijft rode lantaarndrager en ziet de concurrentie wekelijks punten pakken. Hierdoor wordt het erg lastig.

De nummers 11 en 12 in de 3e klas A K.N.V.B. Zuid 1 degraderen aan het eind van het seizoen. De nummer 10 gaat de na-competitie in. De achterstand op ‘de veilige’ 9e plaats bedraagt nu al 6 punten.

Echter we houden uiteraard de moed erin. De trainingsopkomst is echt perfect. Dit moet zich op den duur gaan uitbetalen. Laten we hopen volgende week als S.K.N.W.K. op sportpark ‘Het Springer’ V.C.K. de tegenstander is.

Hopelijk vallen de blessures van Martijn Rentier en Kristian Bouwman van gisteren mee en komen enkele andere geblesseerden weer terug bij de groep.

S.K.N.W.K.: Mike Bakker, René Verschoor, Léon Pollemans, Martijn Rentier (Kevin Schiettekatte), Steven Padmos, Kristian Bouwman (Remco Veenboer), Robbert Padmos, Martin Backx, Wilco de Valk, Oleg Bondarenko, Stefan Vermeer.