Col. Boys wint 1e thuiswedstrijd van het seizoen

Hieronder het wedstrijdverslag van De Colijnplaatse Boys 1 – S.K.N.W.K. 1 van de website van Colijnsplaatse Boys:

Col. Boys wint eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Na de overwinning van vorige week tegen Domburg 0-2 was er voor de Boys alles aangelegen om tegen hekkesluiter SKNWK deze goede prestatie voort te zetten. De Boys kregen in de 1e minuut al een prima kans om te scoren, Robbert-Jan v.d. Genugten gaf de bal goed voor maar Sander van Ouwerkerk schoot de bal over het doel.

De volgende aanval van SKNWK in de 2e minuut leverde een strafschop op na een overtreding van Niels van Goudswaard, Wilco de Valk scoorde 0-1. Toch was SKNWK gevaarlijk over de linkerkant waar Ricardo de Neef het moelijk had tegen zijn snelle tegenstander. In de 12e minuut was er een gevaarlijke aanval van SKNWK, de bal werd scherp voor het doel gebracht maar gelukkig ging de bal voorlangs het doel.

In de 13e minuut waren de Boys dichtbij de gelijkmaker maar Jermo Sandee zag de bal via de paal naast het doel gaan. In de 21e minuut was het goed doorzetten van Robbert- Jan v.d. Genugten, de bal kwam bij Michiel v.d. Weele en die scoorde 1-1. De Boys bleven komen en speelden in deze periode goed voetbal in de 22e minuut schoot Michiel v.d. Weele de bal via de paal naast, maar in de 27e minuut was er succes voor de Boys , Jermo Sandee omspeelde zijn tegenstander aan de linkerkant, gaf een prima voorzet en Michiel v.d. Weele scoorde 2-1.

In de 37e minuut gaf Michiel v.d. Weele de bal op maat aan Jermo Sandee en die scoorde 3-1. De bezoekers kwamen er in deze periode niet aan te pas en in de 40e minuut was er verre uittrap van doelman Leon van Loon, de bal kwam bij Michiel v.d. Weele , die speelde de bal zowel over de verdediger als de doelman heen en scoorde 4-1.

Na de rust ging SKNWK vol op de aanval, maar in de 50e minuut scoorde uit het niets Sander van Ouwerkerk 5-1. In de 55e minuut kreeg SKNWK een vrije trap te nemen op de achterlijn , de bal kwam scherp voor het doel en Wilco de Valk kopte de bal binnen 5-2.

In de 68e minuut kwam Dennis Haneveer in het veld voor Bertus Zoeteweij. In de 73e minuut een prima aanval van de Boys, Graham Holmes veroverde de bal en gaf deze aan Robbert-Jan v.d. Genugten en die scoorde met een mooi doelpunt 6-2.

In de 74e minuut was er een dubbele wissel bij de Boys, Dave Bout kwam voor Jermo Sandee, en Niels Versluis voor Sander van Ouwerkerk. Aan het spel veranderde er niet veel. In de 76e minuut was er nog een prima redding van doelman Leon van Loon op een strak schot in de hoek.

Aan de stand veranderde er niets meer en behaalde de Boys een dikverdiende overwinning.

A.S. ZATERDAG spelen de Boys de lastige uitwedstrijd tegen Heinkenszand, altijd spektakel.

U komt toch ook de Boys aanmoedigen!!!!.