Hollandse Avond was super gezellig !

Gisteren organiseerde de 1-2-3-4-commissie een Hollandse Avond. Onze eigen kantine was omgebouwd tot een waar Holland Heineken House. Toch weer zo’n 70 personen namen de moeite om naar de kantine te komen. Dit was zeker niet tevergeefs, want het was opnieuw een zeer geslaagde avond.

Rond 18:45 uur druppelden de eerste binnen. Eerst kon lekker worden gegeten. Er was toepasselijk gekozen voor ‘Hollandse Pot’. Dus snert, diverse stamppotten e.v.a. Het was overheerlijk (met dank aan Slagerij en Verswinkel B. Timmers).

Later op de avond was er nog een heuse ‘Ik hou van Holland-show’ en waren er diverse optredens tijdens ‘S.K.N.W.K. heeft talent’.

Dit allemaal onder het genot van een drankje. We zijn nu al weer benieuwd naar het volgende feestje, want aan de positieve reacties te horen is het zeker voor herhaling vatbaar.

Dank aan de organisatie en aan een ieder die heeft bijgedragen aan dit leuke feestje. Bekijk de foto’s elders op deze site in Het Fotoboek.

3 reacties op "Hollandse Avond was super gezellig !"

  1. heey organisatie, bedankt voor deze super avond het was erg gezellig
    en ook het barpersoneel niet te vergeten bedankt en voor herhaling vatbaar zullen we maar zeggen

  2. Vlagger t weede | 13-12-2010 at 07:48 |

    Beste organisatie, het was echt super super super super super super super super super gezellig bedankt voor de leuke avond.

  3. opa twidduh | 12-12-2010 at 15:35 |

    woorden en foto’s liegen er nie om. ’t was weer ouderwets gezellig. met de complimenten voor organisatie, en alle feestgangers natuurlijk.TOPPIE

Reacties gesloten.