Jaaroverzicht S.K.N.W.K. 2010 (november)

Nu het jaar 2010 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. elke dag een maand van dit jaar ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag november.

1 november

Sponsor van de Maand: Drukkerij de Graaf

Met ingang van oktober 2010 hebben we een nieuwe rubriek op deze website gelanceerd, namelijk “Sponsor van de maand”.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze tweede “Sponsor van de maand”:

Wie zijn wij:

Drukkerij de Graaf is een veelzijdige grafische onderneming, waar bedrijven, particulieren en verenigingen uitstekend terecht kunnen voor al hun drukwerk. Van handelsdrukwerk: zoals briefpapier, fakturen, enveloppen, brochures, reclamedrukwerk, enz., tot familiedrukwerk: o.a. verlovings-, huwelijks-, geboorte- en jubileumkaarten, tot het ontwerpen van logo’s.

Onze sterke punten:

Door de kleinschaligheid van het bedrijf, zijn we direct betrokken bij wat de klant wenst. Je kunt daardoor veel makkelijker inspelen op de wensen van de klant en ook proberen zoveel mogelijk daaraan tegemoet te komen, bijvoorbeeld met het uitwerken van een idee. Dat geldt natuurlijk ook voor het ‘familiedrukwerk’. Daarvoor hebben wij vele modelboeken die u vrijblijvend thuis ter inzage kunt afhalen (dit kan zelfs na een telefoontje bij ons thuis) maar waarbij ook uw eigen ontwerp kan worden uitgevoerd.

Wat heb ik – hebben wij – met sport:

Ikzelf heb nog een poosje gevoetbald bij DBGC in Oude Tonge. Bij de junioren in C1 en B2 en daarna nog een paar jaar in het zondag4 senioren. Ik zie graag autosport o.a.F1 maar kan ook voor een mooie wielerkoers en biljarten voor de buis plaatsnemen en genieten. Samen met Corrie (mijn vrouw) hebben we vele jaren aan autopuzzelrittensport en kaartleeswedstrijden meegedaan en vele mooie overwinningen geboekt.

Wat bindt ons met SKNWK:

Het idee om als ondernemer een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een vereniging in je eigen omgeving vindt ik best belangrijk en is daardoor eigenlijk onze binding met SKNWK. Zelf kom ik eigenlijk nooit ‘langs de lijn’, maar dat komt ook mede doordat we zaterdags nogal eens hier of daar naartoe moeten.

Waarvoor leden en bezoekers van de SKNWK-site specifiek bij ons terecht kunnen:

Klantvriendelijkheid en goed advies voor verzorgd drukwerk tegen scherpe prijzen. Zowel voor zakelijk als particulier drukwerk.Voor het particuliere werk is er altijd een leuke korting bij contante betaling.

U kunt altijd vrijblijvend langskomen voor informatie en advies, telefoonnummer: 0187-483142 of per e-mail: info@drukkerijdegraaf.nl

5 november

Geslaagd biefstukavondje S.K.N.W.K.

Gisteren was er voor de 1e keer dit seizoen weer de mogelijkheid om na de training weer lekker een biefstukje te eten bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege uurtjes.

Dank aan de organisatie (Jos en Gert-Jan) en aan ‘de barmannen’ Aart en Stuph en verder uiteraard alle aanwezigen!

Bekijk de foto’s van deze biefstukavond elders op deze site in het fotoboek.

6 november

Herfstklaverjassen bij S.K.N.W.K.

Gisteren, vrijdag 5 november, stond bij S.K.N.W.K. het ‘Herfstklaverjassen’ op het programma. Ondanks opnieuw wat geringe aanmeldingen (deze keer slechts 4 ’tafels’) was het ook nu weer zeer gezellig. Gelukkig waren er nog wat toeschouwers zodat het toch nog gezellig druk was in de kantine.

Dank gaat uit naar de organisatie. Verder dank aan alle deelnemers en het publiek.

Bekijk de foto’s van dit klaverjasavondje in het Fotoboek elders op deze site.

6 november

S.K.N.W.K. F2 op de foto met sponsor BVS Bouw

S.K.N.W.K. F2 speelt al een tijdje in een nieuw tenue. Dit is gesponsord door BVS Bouw uit Nieuwerkerk. Vandaag gingen de pupillen op de foto in hun nieuwe out-fit. Uiteraard waren er bloemen voor sponsor Bart van Strien.

Op onderstaande foto’s poseert F2 in hun nieuwe tenue samen met coach Hugo Jongebreur en Bart van Strien.

De shirtjes brengen trouwens geluk, want ook vandaag werd de wedstrijd van F2 weer winnend afgesloten (6-2 tegen Z.S.C. ’62 F2).

Namens S.K.N.W.K. (en dan met name de spelertjes van F2) willen we BVS Bouw hartelijk danken voor dit gulle gebaar.

7 november

Nieuw tenue voor S.K.N.W.K. E2

S.K.N.W.K. E2 heeft gisteren een nieuw tenue ontvangen. Kooijman Makelaardij en Goed Zeeuws Goed Rond zijn de sponsoren van de nieuwe kleding.

Gisteren gingen de pupillen uiteraard op de foto. Bloemen waren er voor Wim Kooijman van Kooijman Makelaardij. De andere sponsor was gisteren helaas niet aanwezig.

Namens S.K.N.W.K. willen we Goed Zeeuws Goed Rond en Kooijman Makelaardij hartelijk danken !!

11 november

Sponsornetwerkavond S.K.N.W.K. zeer geslaagd

Vanavond was weer eens een avond om een groep belangrijke mensen binnen onze vereniging in het zonnetje te zetten; onze sponsoren. Met ruim 40 aanwezigen blijkt wel dat er onder de sponsoren zeker animo is voor dergelijke avonden.

Deze keer was eens niet gekozen voor onze eigen kantine. Nu waren we te gast op Wijnhoeve De Kleine Schorre te Dreischor. Zo rond kwart over acht nam spreekstalmeester Michèl Flikweert het woord en heette een ieder hartelijk welkom.

Na zijn inleiding van deze avond was het woord aan onze voorzitter Dirk v/d Sleen die wat uitleg gaf over de sociale functie van de voetbalvereniging S.K.N.W.K. binnen Nieuwerkerk. Uiteraard stond hij ook stil bij de mensen waar deze avond voor de bedoeld is, de sponsor.

Léon v/d Wel van de sponsorcommissie nam daarna het stokje over. Hij onthulde met name de nieuwe prachtige sponsorgids van S.K.N.W.K. Omdat we te gast waren op De Kleine Schorre gaf eigenaar Johan v/d Velde uitleg over het ontstaan van de Wijnhoeve en kregen alle een rondleiding. Hierna was er even tijd voor een hapje en een drankje (je bent niet voor niets op de Wijnhoeve!).

Na de korte pauze kwamen nog twee sprekers aan het woord. Eerst was het aan onze zeer gedreven jeugdcoördinator en trainer/coach van de eerste selektie, Gerard Olijhoek. Nadat hij op zijn eigen wijze de aanwezigen had vermaakt, was het slotakkoord voor Dolf Roks. Hij heeft uitleg gegeven over de J.V.O.Z. (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland). Iets over ‘tienen’ kon het ‘formele’gedeelte afgesloten en was er tijd om wat te ‘netwerken’.

Alle sprekers werden uiteraard bedankt en ontvingen nog een kleine attentie. Ook was er nog een kleine verloting onder de aanwezige sponsoren. Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt terug op een zeer geslaagde avond.

Bekijk de foto’s van deze sponsoravond elders op deze site in het Fotoboek.

13 november

Snerttraining voor S.K.N.W.K. 1

Vanwege de algehele afgelasting van vandaag geen voetbal op ‘Het Springer’. Voor het eerste stond er een training op het programma.

Toen (bijna) iedereen iets over half 12 op het veld stond (en Mike zijn lunch naar binnen had gewerkt), kon de training beginnen. Na ruim 1,5 uur training was er voor de spelers en trainer na het douchen nog een heerlijk kopje snert in de kantine.

Bekijk de foto’s van deze training elders op de site in Het Fotoboek.

21 november

S.K.N.W.K. 1 bestolen in Yerseke

Gisteren moest S.K.N.W.K. 1 aantreden in Yerseke tegen de plaatselijke v.v. Een duel tussen koploper (Yerseke) en de hekkensluiter (S.K.N.W.K.) in de 3e klas A. Bij de blauw/zwarten wordt het met de week moeilijker om aan voldoende spelers te komen. Enkele langdurige blessure-gevallen en een weekendje weg zorgden ook nu weer voor een hele puzzel voor trainer/coach Gerard Olijhoek. Hij kwam met een verrassende oplossing, want uit het 2e was good-old Martijn Neele toegevoegd aan de selektie.

Vanaf het begin was het de thuisploeg die druk zette. S.K.N.W.K. probeerde middels de lange bal aanvoerder en spits Wilco de Valk te bereiken om van daaruit te proberen kansen te creëren. Na 9 minuten was het Yerseke dat op voorsprong kwam. Knullig verdedigen bij S.K.N.W.K. bood een Yerseke spele de kans een voorzet te geven die simpel bij de 2e paal kon worden binnen geschoten, 1-0.

In de 13e minuut had het zomaar 1-1 kunnen zijn. Martijn Neele zette zich achter een vrije trap en trapte de bal naar de geheel vrij staande Robbert Padmos. Deze schrok echter zo van de vrijheid die hem geboden werd, dat hij op een metertje of 7 van het doel helaas miste. Tien minuten later opnieuw een kans voor Padmos. Nu komt de bal voor zijn mindere linker en de bal gaat naast.

Helaas valt dan weer een treffer aan de andere kant. Een slechte inworp van S.K.N.W.K., de bal wordt zo maar ingeleverd, geeft alle mogelijkheden voor een kans voor de thuisploeg. Met een beetje geluk komt de bal uiteindelijk bij de spits die de bal feilloos binnen schiet, 2-0. Trainer/coach Gerard Olijhoek grijpt onmiddellijk in door een wissel toe te passen. Hierdoor staat het gelijk beter bij S.K.N.W.K.

Nadat keeper Mike Bakker dan eerst nog redding brengt op een omhaal is het S.K.N.W.K. dat steeds meer van zich af gaat bijten. Eerst is het Martijn Backx die na een corner van Robbert Padmos kan schieten. Zijn schot wordt opnieuw tot corner verwerkt. Aan de andere kant een mogelijkheid van ‘Yese’ die door Martijn Neele van de doellijn kan worden gehaald. Zo’n 8 minuten voor tijd krijgt S.K.N.W.K. wat het verdient. Een goede aanval over de linkerflank wordt door Stefan Vermeer prima voor gegeven. Onder druk van enkele instormende S.K.N.W.K.-spelers schiet een Yerseke-speler de bal in eigen doel, 1-2.

Echter bij het teruglopen naar de eigen helft blijkt dat de assistent-scheidsrechter van Yerseke iets heeft geconstateerd. De scheidsrechter gaat verhaal halen en het blijkt dat een S.K.N.W.K.-speler hinderlijk buitenspel stond toen de Yerseke-speler de bal in eigen doel schoot. Helemaal niets van waar, maar dit is dan toch de pech van de nummer laatst. Een hoop tumult en terecht bij de S.K.N.W.K.-ers. Het lijkt er zelfs op dat Gerard Olijhoek achter de afrastering moet, maar gelukkig hoeft dit niet. Jammer dat de scheidsrechter zich zo laat inpalmen en niet zelf de beslissing durft te nemen. Ruststand 2-0

S.K.N.W.K. neemt op de beste manier revanche. Gelijk vanaf het beginsignaal van de 2e helft gaan ze op zoek naar eerherstel. Deze komt al na 4 minuten. Een prachtige aanval over links wordt na een prima voorzet van Stefan Vermeer door Wilco de Valk binnen gekopt, 1-2.

Hierna gaan de blauw/zwarten op zoek naar de zo verdiende gelijkmaker. Martijn Backx is met een kopbal uit een corner de eerste die de kans krijgt. Helaas gaat zijn kopbal over het doel. Yerseke probeert middels counters er nog uit te komen, maar is niet echt meer gevaarlijk. Wel krijgen ze vele corners en inworpen (die bij hen ook net corners zijn!).

Zo’n 10 minuten voor het eind weer een goede actie van Robbert Padmos. Hij gaat langs een aantal Yerseke-spelers, maar zijn schot strandt helaas op de goallie van Yese. Léon Goedegebure slingert nog een vrije trap ‘in de pot’. Helaas ook hier weer net niet dat beetje geluk dat een S.K.N.W.K.-er zijn voet kan zetten tegen de afvallende bal, al moet gezegd dat er ook een handje bij zat van een Yerseke-verdediger.

Zelfs 7 minuten blessure-tijd (overigens terecht dat dit zo lang was) helpt S.K.N.W.K. niet en zo wordt ook de deze 10e competitiewedstrijd jammerlijk verloren en blijven ze steken op 4 schamele puntjes. Ook de andere uitslagen zijn niet echt gunstig voor de Nieuwerkerkers. Toch gaan spelers en technische leiding met opgeheven hoofd van het veld, alleen koop je daar zo weinig voor.

Bestolen is de enige conclusie !! Wat als die treffer net voor rust wel gewoon wordt geteld, maar ja ‘als’ telt niet in de sport.

Volgende week een oefenwedstrijd tegen ’s Heer Arendskerke 1. Op sportpark ‘Het Springer’ om 14:30 uur. De week erop beginnen de terugrondes in de competitie. Dan moet S.K.N.W.K. 1 ‘uit’ naar Veere.

S.K.N.W.K. : Mike Bakker, Martijn Neele, Steven Padmos (Léon Goedegebure), René Verschoor, Léon Pollemans, Martijn Backx, Robbert Padmos, Timo Verkaart, Stefan Vermeer, Wilco de Valk, Oleg Bodarenko (Remco Veenboer).

21 november

Autoservice Mol sponsort nieuw tenue S.K.N.W.K. E1

S.K.N.W.K. E1 heeft gisteren een nieuw tenue ontvangen. Autoservice Mol uit Nieuwerkerk is de gulle schenker van de nieuwe kleding.

Gisteren gingen de pupillen uiteraard op de foto. Deze keer niet op het sportveld, maar voor het pand van Autoservice Mol waar de pupillen poseerden met een schitterend nieuwe auto. Bloemen waren er voor sponsor Rien Mol

Namens S.K.N.W.K. willen Autoservice Mol nogmaals hartelijk danken !!

26 november

Website S.K.N.W.K. wordt nog steeds druk bezocht

Zojuist (vrijdag 26 november 2010 om 11:49 uur) bleek dat er maar liefst 109 !! bezoekers waren op onze site. Of deze ’teller’ helemaal betrouwbaar is, is twijfelachtig, maar het blijft een feit dat www.sknwk.nl nog steeds erg druk bezocht wordt.

Ook bij onze statistiekenteller ‘onestat.com’ staat S.K.N.W.K. regelmatig bij de top in de categorie sport.

Dank aan een ieder die S.K.N.W.K. ook via de digitale snelweg volgen!!

26 november

Operatie Emiel Kuijten geslaagd

Afgelopen woensdag is Emiel Kuijten geopereerd aan zijn knie. De operatie is gelukt en Emiel mocht na een nachtje verblijf in het ziekenhuis weer naar huis.

Inmiddels is hij dus thuis. Hij heeft op dit moment toch nog wel last van de operatie. Gelukkig is alles goed verlopen en kan Emiel binnenkort starten met de revalidatie.

Vanaf deze plaats nogmaals sterkte!!

27 november

S.K.N.W.K. Sponsorgids

Tijdens de onlangs gehouden sponsornetwerkavond is de nieuwe S.K.N.W.K.Sponsorgids gelanceerd. Dit met als doel om nog meer sponsors te werven voor ons mooie clubje.

Het grootste netwerk om sponsors te werven, bevindt zich bij de leden en ouders van jeugdleden van S.K.N.W.K. Daarom wil de sponsorcommissie de S.K.N.W.K.-sponsorgids ook graag delen met de leden en vragen alle leden eens goed rond zich heen te kijken of zij een sponsor kunnen vinden in hun netwerk van vrienden, familie, werkgever etc.!

Hoe meer sponsorinkomsten S.K.N.W.K. jaarlijks ontvangt, des te meer aktiviteiten en voorzieningen kunnen er voor de (jeugd)leden van S.K.N.W.K. gedaan/getroffen worden. En ook niet onbelangrijk is dat de hoogte van de sponsorinkomsten indirect ook de hoogte van de contributies bepaald en deze willen we natuurlijk zo laag mogelijk houden.

Dus weet je een sponsor of wil je meer informatie mail naar de Sponsorcommissie of bel Leon van der Wel (06 22483565). De Sponsorcommissie zorgt dan dat de kandidaat-sponsor de S.K.N.W.K. Sponsorgids in zijn of haar bezit krijgt.

Alvast bedankt.

De Sponsorcommissie.

29 november

Barcelona krijgt applaus in kantine S.K.N.W.K.

Vanavond kon in de kantine van S.K.N.W.K. letterlijk en figuurlijk worden genoten van een heerlijk potje voetbal. Barcelona gaf Real Madrid voetballes!!

Een klein gezelschap was bijeen in de kantine en heeft echt kunnen van genieten van VOETBAL!!