S.K.N.W.K. 1 op zoek naar (doel)punten tegen DFS 1

As. zaterdag, 29 januari 2011, staat de enige derby van Schouwen-Duiveland van de 3e klas A K.N.V.B. Zuid 1 op het programma. Dan ontvangt S.K.N.W.K. 1 op haar eigen sportpark ‘Het Springer’ D.F.S. 1. Als je naar de rangslijst van dit moment kijkt, een duel tussen kat en muis.

S.K.N.W.K. is ondanks de mooie overwinning van vorig weekend (1-4 tegen Domburg 1) nog steeds de hekkensluiter. Uit 11 duels behaalden ze tot nu toe 7 punten. Voor D.F.S. is het allemaal veel rooskleuriger. Zij bezetten na 12 wedstrijden een mooie 2e plaats, met slechts 2 punten achterstand op koploper Yerseke 1.

De Nieuwerkerkers gaan uiteraard zaterdag proberen het goede resultaat van vorig weekend een vervolg te geven. Eenvoudig zal dit zeker niet worden. De laatste vier competitiewedstrijden tegen de ploeg uit Burgh-Haamstede leverden geen enkel punt op voor de blauw/zwarten.

Sterker nog, er werd zelfs niet gescoord door S.K.N.W.K. De heenwedstrijd tijdens dit seizoen eindige in 3-0. Vorig seizoen werd zowel de thuis- (0-5) als de uitwedstrijd (2-0) verloren zonder ook maar te scoren. Het seizoen ervoor, 2008-2009 werd de uitwedstrijd met 3-0 verloren. De eerste keer dat beide teams elkaar ontmoeten dat seizoen eindigde in 2-2 (op 20 september 2008).

Erwin Nelissen (1-0) en Wesley Goud (2-1) zorgden voor de Nieuwerkerkse treffers. Helaas eindigde dat duel in 2-2, omdat Anco v/d Linde in de 94e minuut nog voor de gelijkmaker zorgde.

De treffer van Wesley Goud viel overigens in de 75e minuut. Dit betekent dat S.K.N.W.K. inmiddels al ruim 375 minuten doelpuntloos is tegen D.F.S.

Tijd om daar snel verandering in te brengen. S.K.N.W.K. 1 gaat zaterdag op zoek naar (doel)punten.

Succes !!

Wesley Goud was de laatste speler die namens S.K.N.W.K. 1 doel trof tegen D.F.S. 1

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 op zoek naar (doel)punten tegen DFS 1"

1. Jammer SKNWK, maar plan er nog maar 90 minuten zonder doelpunt aan vast + een nederlaag: voorspelling 0-3 !!!