Goed weekend voor topscorer Wim Voorbeijtel

Met dit weekend weer eens alle vier de seniorenteams van S.K.N.W.K. in aktie, is de conclusie dat het voor topscorer Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) een goed weekend was. Helaas verloren zij met het 3e van titelkandidaat s.v. W.I.K. ’57 2 (na 3-3 ruststand, werd het uiteindelijk nog 7-3). ‘Keu’ maakte wel 2 van de 3 treffers en staat inmiddels op een totaal van 13 doelpunten. Hiermee verstevigt hij zijn koppositie in het topscorersklassement bij de senioren van S.K.N.W.K.

De andere treffer bij het 3e was een eigen doelpunt. Overigens het eerste eigen doelpunt van een tegenstander van een S.K.N.W.K.-seniorenteam dit seizoen.

Namens S.K.N.W.K. 1 was het Robert Padmos die de aansluitingstreffer maakte in het thuisduel tegen Heinkenszand 1 (1-2). Helaas bleef het hierbij en leden de blauw/zwarten al weer hun 10e nederlaag dit seizoen. Robert maakte hiermee zijn 8e doelpunten dit seizoen. Hij nestelt zich hiermee naast ploeggenoot Wilco de Valk op de 2e plaats van het topscorersklassement.

S.K.N.W.K. 2 hield in een aantrekkelijk duel tegen Yerseke 2 één puntje over. Het werd 2-2. De doelpunten werden gemaakt door ‘de oudjes’ Tonny v/d Berge en Jacky de Bruine. Voor Tonny zijn 7e doelpunt. Hiermee komt hij op een gedeelde 3e plaats met teamgenoot Martijn Neele en zijn ex-ploegmaa, Jeffry Visser (inmiddels gestopt). Jacky maakte gisteren zijn 4e doelpunt. Ook een aardig gemiddelde aangezien hij niet elke week van de partij is bij het 2e.

Bij ‘de baggerschuit’ bleeft de teller dit weekend op nul staan. Geen (doel)punten dus voor S.K.N.W.K. 4.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.