Zeer matige opkomst Algemene Ledenvergadering

Gisteren, vrijdag 25 februari, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Zoals elk jaar weer blijkt, is er nooit veel animo voor zo’n vergadering. Deze keer hadden slechts 15 mensen de moeite genomen naar de kantine te komen (waarvoor dank !!). Samen met de 9 bestuursleden geeft dit een totaal van 24 aanwezigen. Ook nog enkele personen hadden zich netjes afgemeld bij het bestuur.

Rond acht uur werd de vergadering geopenend door voorzitter Dirk v/d Sleen. De notulen van de vorige vergadering werden besproken. Evenals het jaaroverzicht en het financieel overzicht.

Hierna was het tijd afscheid te nemen van een tweetal bestuursleden, Jos van Spier (kantinezaken) en Eric Prins (jeugdzaken). Uiteraard werden beiden bedankt en in de bloemetjes gezet. Alleen voor de kantinezaken is een nieuw bestuurslid gevonden, namelijk Gert-Jan ter Riet. Hij werd door de vergadering verwelkomt in het bestuur.

Ook aanwezig was de nieuwe trainer van de eerste selektie voor het volgende seizoen, Thomas de Ridder. Hij tekende onder luid applaus zijn contract en ging uiteraard naar huis met bloemen en enkele S.K.N.W.K.-attributen.

Tijdens de rondvraag nam Gerwi Temmink aan het eind van de vergadering nog het woord en wilde het bestuur (en alle overige vrijwilligers) bedanken voor de inzet. Opvolger van ‘bestuurder van het jaar’ Trudie Folmer werd Aart Koster (gekozen door de aanwezigen op de vergadering).

Al met al weer een nuttige en goede ledenvergadering. Hierna bleef het nog lang gezellig aan de bar.