Regionale voorronde NK 3 vs 3

In navolging op het succes in 2010, met ruim honderd deelnemers, wordt op woensdagmiddag 13 april 2011 voor de tweede keer de regionale voorronde NK 3vs3 Road to Emirates Stadium gehouden voor spelers tussen de 7 en 12 jaar, op het terrein van vv NOAD”67 in Sint Philipsland.

Teams bestaande uit vier vrienden kunnen op verschillende manieren zich vanuit dit toernooi kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap dat 15 mei 2011 gehouden wordt in Nootdorp. De winnaars van de NK, spelen de World Cup Finale 3v3 “Road To Emirates” op 21 mei in één van de mooiste stadions van de wereld, het Emirates Stadium in Londen!

Wil jij op 21 mei as je droom laten uitkomen en spelen in het fameuse Emirates Stadium van Arsenal in Londen? Dat kan! Doe dan mee aan de regionale voorronde van het NK 3vs3 Road to Emirates Stadium in Sint Philipsland. Vanaf 14.00 uur kun je dan met drie vrienden voetballen voor die geweldige hoofdprijs. Er zal in twee leeftijdscategorieën gespeeld worden: de zgn. E categorie: 8/9 jarigen en een D categorie: 10/11 jarigen.

Is jouw team de winnaar bij NOAD dan mag je de finale gaan spelen in Nootdorp, tegen teams uit heel Nederland. Win je daar, dan reis je met je gehele team van 20 tot en met 22 mei op kosten van Arsenal Soccer School naar Londen en speel je het WK in het Emirates Stadium.

Iedere deelnemer aan de voorronde ontvangt naast een geweldige, spannende middag een Arsenal Soccer 3 vs 3 t-shirt, een bronzen Arsenal troffee, een gesigneerd certificaat en een lot waarmee je kans maakt om een wedstrijd van Arsenal te mogen bijwonen in de Premier League. Win jij, dan gaat je hele Arsenal Soccer 3vs3-team mee! En natuurlijk krijg je van ons drinken en een snack na afloop.

In 2010 startte de Road to Emirates Stadium in Sint Philipsland. Hoe het die deelnemers verliep kun je zien op het You-tube filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=aNbWfrnWNkw

Wil je mee doen? Schrijf je dan in via de site www.arsenalsoccer.nl en klik op het logo van Arsenal Soccer 3vs3.

3v3posterNOAD 2011.pdf

Bedankt voor jullie medewerking en het laten slagen van dit unieke evenement.

Met vriendelijke groet,
Theo Gorissen
v.v. N.O.A.D. ’67