Belangrijk weekend voor S.K.N.W.K. 1

Morgen, zaterdag 19 maart 2011, speelt S.K.N.W.K. 1 haar 17e competitiewedstrijd van het seizoen 2010-2011. Op sportpark ”Het Springer” in Nieuwerkerk is Kapelle 1 de tegenstander. Aanvang zal zijn om 14:30 uur.

Voor de blauw/zwarten wordt het met de week belangrijker. Willen ze volgend seizoen opnieuw in de 3e klas acteren, zullen er in ieder geval 2 ploegen onder S.K.N.W.K. moeten staan. Dan sta je namelijk op de 10e plaats en ben je ”verzekerd” van na-competitie. De nummers 11 en 12 degraderen rechtstreeks.

Op dit moment is S.K.N.W.K. nog steeds rode lantaarn drager (12e plaats met 11 punten uit 16 duels). Naaste concurrenten zijn Colijnsplaatse Boys 1 en Spui 1. Zij staan respectievelijk 1 en 2 punten boven de Nieuwerkerkers. Ook Domburg 1 is nog wel in zicht. Zij hebben nu 15 punten, maar speelden ook al een wedstrijd meer. Deze vier ploegen zullen uit gaan maken wie degradeert, wie in de na-competitie speelt en wie sowieso verzekerd is van nog een seizoen in de 3e klas.

Zoals gezegd heeft S.K.N.W.K. 1 morgen in Kapelle 1 de tegenstander. De ”heenwedstrijd” tussen beide ploegen was van een zeer slecht nivo. Helaas wist Kapelle toen één maal te scoren en dus met minimaal verschil de drie punten binnen te halen. Tijd voor revanche dus voor de blauw/zwarten !!

Met een schuin oog zal ook gegeken worden naar de overige resultaten in de 3e klas A. Met name het duel tussen de nummers 9 en 10, Domburg 1 en Spui 1, verdient de aandacht vanuit Nieuwerkerk. Nummer 11 Colijnsplaat speelt tegen de tegenstander van S.K.N.W.K. van vorige week, De Meeuwen 1. Ook een wedstrijd die voor S.K.N.W.K. niet onbelangrijk is.

Aan de top (iets waar S.K.N.W.K. alleen maar van kan dromen) overigens ook een zeer mooi affiche. In Burgh-Haamstede treffen koploper D.F.S. 1 en de nummer 2 van dit moment, Yerseke 1, elkaar.

Het complete programma voor zaterdag 19 maart 2011 in de 3e klas A K.N.V.B. Zuid 1 is:

S.K.N.W.K. 1 – Kapelle 1

Veere 1 – V.C.K. 1

Heinkenszand 1 – Nieuwland 1

Domburg 1 – Spui 1

De Meeuwen 1 – Colijnspl. Boys 1

D.F.S. 1 – Yerseke 1

Morgen om 16:15 uur weten we meer.