S.K.N.W.K. 4 is uit het goede hout gesneden

Ondanks het feit dat S.K.N.W.K. 4 gisteren niet in aktie hoefde te komen (de wedstrijd tegen s.v. W.I.K. ’57 3 was vanwege een spelerstekort bij W.I.K. uitgesteld) kwamen veel spelers van ‘de baggerschuit’ toch in aktie. Zij gaven opnieuw weer aan uit het goede hout gesneden te zijn.

Het begon ’s morgens. Om 10:30 uur werd captain van het 4e Gerwi Temmink gebeld of hij de wedstrijd van de B-junioren wilde fluiten (die slechts 3 kwartier later zou beginnen). Geen probleem en Gerwi was de scheidsrechter.

Fernando Bom vlagde ’s middags bij S.K.N.W.K. 2. Keeper Léon Quik keepte bij S.K.N.W.K. 1. En ook nog 7 spelers van S.K.N.W.K. 4 speelden met het 3e mee tegen Brouwershaven 2. Dus ondanks het feit dat het vierde niet in aktie hoefde te komen, was toch bijna een compleet elftal op de been!! Klasse mannen.

Overigens ook enkele B-junioren waren nadat ze zelf al een wedstrijd in de benen hadden nog bereid om bij de diverse seniorenteams wissel te zijn (en zelfs in te vallen). ’s Ochtends hadden enkele B’s ook bij de jeugdwedstrijden al gefungeerd als scheidsrechter. Ook complimenten aan jullie!