De Valk nestelt zich naast ploeggenoot Padmos

Met de klinkende overwinning van S.K.N.W.K. 1 van maar liefst 5-1 op Kapelle 1 komt Wilco de Valk door 2 treffers al weer op 12 doelpunten deze competitie. Hiermee komt hij op gelijke hoogte met ploeggenoot Robert Padmos (die gisteren niet scoorde).

De overige drie treffers namens S.K.N.W.K. kwamen op naam van Martin Kiesenberg, Martijn Backx en Stefan Vermeer. Voor Kiesenberg zijn 2e treffer van het seizoen. Voor de jongelingen Martijn Backx en Stefan Vermeer de eerste treffers deze competitie. Overigens is het voor de 16-jarige Martijn Backx zijn allereerste competitiedoelpunt namens S.K.N.W.K. 1.

Omdat S.K.N.W.K. 2 gisteren ‘niet thuis’ gaf tegen ’s Heer Arendskerke 2 (0-2 nederlaag) hier dus geen doelpuntenmakers.

S.K.N.W.K. 3 verloor met 6-2 van Brouwershaven 2. Maurice Pollemans maakte beide doelpunten. Hij komt op een totaal van 7 en staat hiermee op een gedeelde 3e plaats (met 5 andere spelers).

De topscorer van dit moment, Wim Voorbeijtel, was gisteren eens niet trefzeker. Hij blijft wel de clubtopscorer met 18 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.


Evenals in de met 0-6 gewonnen wedstrijd tegen Nieuwland 1 maakte Wilco de Valk (10) gisteren tegen Kapelle 1 de eerste twee doelpunten namens S.K.N.W.K. 1. Het werd uiteindelijk 5-1 voor de blauw/zwarten