Oefenwedstrijd Schouwse D teams

Op de website van A.S.V. Brouwershaven staat een verslagje (met enkele foto’s) van de wedstrijd die de ‘Schouwse’ D-pupillen afgelopen woensdagavond in Brouwershaven speelden. Namens S.K.N.W.K. waren Julian van Nieuwenhuize en Skip Reijnen van de partij. Overigens heeft één van de teams wel hele bekende shirtjes aan!!

Op 30 maart jl. werd in Brouwershaven de tweede wedstrijd gespeeld tussen de beste D-pupillen spelend bij een vereniging op Schouwen-Duiveland.Tijdens de wedstrijden van vorige week (22 maart jl.) waren in het totaal 24 spelers geselecteerd voor de Schouwse D-selectie,waaronder Daan van Balkom en Luuk Mabelis.

Uit deze 24 spelers worden 16 spelers geselecteerd om tot de Schouwse D-selectie te komen. De 24 spelers werden, voor de wedstrijd van gisteren, onderverdeeld in Schouwse D1 en Schouwse D2. Enigzins onwennig begonnen de spelers aan de wedstrijd: ze hadden nog nooit eerder met elkaar gespeeld en sommige spelers stonden op een andere positie dan de positie waar ze normaal gesproken spelen.

Schouwse D1 begon goed aan de wedstrijd en er werd aardig gecombineerd. Schouwse D1 was meer en rustiger aan de bal. Ook werd goed de diepte gezocht. De spelers van Schouwse D2 hadden meer moeite om zich aan te passen. De ruststand was terecht 2-0. Na rust kwam ook Schouwse D2 beter in hun spel en kregen ook een aantal kansen. Verdedigend stond het goed bij Schouwse D2 en ook werd geprobeerd om via de zijkanten het de verdediging van Schouwse D1 moeilijker te maken. Toch bleef het doelpunt uit. Met een aantal goede combinaties lukte het Schouwse D1 om nog 2 keer te scoren, wat de eindstand op 4-0 bracht.

De spelers krijgen via hun vereniging te horen of zij tot de definitive selectie van het Schouwse elftal behoren.

1-0 – Julio Schot
2-0 – Luuk van Vossen
3-0 – Dani de Vlieger
4-0 – Dion de Jonge