Colijn verliest kan zich gaan opmaken voor 4e klas

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van gisteren tussen S.K.N.W.K. 1 en Colijnsplaatse Boys 1 van de website van Colijnsplaatse Boys:

Colijn verliest en kan zich op gaan maken voor vierde klasse

Verslag geschreven door Piet de Wit

Voor de Boys was het de laatste strohalm om zich aan vast te houden er moest gewonnen worden anders is degradatie dichtbij. Maar achteraf is deze missie volledig mislukt.
De Boys waren de mindere , zeker qua inzet en strijd. Toch gingen de Boys goed van start, en in de 3e minuut was er een schot van Bertus Zoeteweij dat de doelman prima over de lat tikte. In de 10e minuut was er een overtreding op Lars Siereveld , Bertus Zoeteweij nam de vrije trap die rakelings naast de paal ging. in de 12e minuut was er een snelle aanval van de thuisclub over de linkerkant, de bal ging rakelings naast.

Tot dat moment ging de wedstrijd gelijk op en er waren enkele mogelijkheden om te scoren. In de 20e minuut was er een prima redding van doelman Leon van Loon op een afstandschot. Toch waren de thuisspelers het gevaarlijkst en in de 28e minuut moest Robbie de Looff aan de noodrem trekken, de vrije trap werd laag in de hoek geplaatst 1-0. Vanaf dat moment gingen bij de Boys de koppen naar beneden.

In de 37e minuut viel de beslissing , op het middenveld onnodig bal verlies dat werd genadeloos afgestraft met een strak schot in de hoek. 2-0. De Boys kwamen nauwelijks voor het doel om gevaarlijk te worden en in de 43e minuut werd er slecht verdedigd en genadeloos afgestraft met een doelpunt. 3-0

In de rust werden Lars Siereveld, Graham Holmes en Lesley Karstanje vervangen door Sander van Ouwerkerk, Ricardo de Neef en Jermo Sandee. Direct na rust kreeg de thuisploeg enkele goede kansen om de score uit te breiden, maar door goed keeperswerk van Leon van Loon werd deze score niet verhoogd, maar in de 67e minuut was het wel raak toen een vrije trap van richting werd veranderd en de 4-0 in de touwen verdween.

Na dat doelpunt ging de wedstrijd uit als een kaars, niets meer te beleven en een verdiende overwinning voor de thuisploeg.

De Boys kunnen na deze afstraffing de wonden likken en zich op gaan maken voor a.s. zaterdag in de thuiswedstrijd tegen V.C.K.