S.K.N.W.K. 2 stunt tegen koploper Kloetinge 4

Was van de week te lezen op deze site dat het seizoen van S.K.N.W.K. 2 kleurloos is, gisteren lieten de mannen van ‘ut twidduh’ weer eens zien dat ze toch ook gewoon bij de bovenste ploegen van de reserve 3e klasse behoren. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ was Kloetinge 4 kind van de rekening. Na een 2-0 ruststand eindigde het duel in een terechte 3-1 overwinning voor de blauw/zwarten.

In het begin was Kloetinge de bovenliggende partij. Echter de S.K.N.W.K. verdediging wilden van geen wijken weten. Ze probeerden middels geplaatste counters eruit te komen.

Na zo’n 25 minuten kon men voor het eerst juichen. Via Frank Boere kwam de bal bij Jacky de Bruine. Deze scoorde beheerst de 1-0. Vijf minuten later was het weer raak. Via de inmiddels ‘ingeburgerde’ B-junioren Marcel Verschoor en Remco v/d Berge kwam de bal nu bij Steven Padmos. Deze schoot op doel, maar de keeper redde. Echter gaf deze een rebound weg en Jacky de Bruine was er als de kippen bij om de 2-0 binnen te schieten. Dit was tevens de ruststand.

Dat het 2-0 was had S.K.N.W.K. te danken aan doelman Koen de Jonge. Kloetinge kreeg namelijk nog een strafschop bij een 2-0 tussenstand na een handsbal van Leon Pollemans. De Jonge kwam als overwinnaar uit de strijd vanaf 11 meter en hield zijn doel schoon in de 1e helft.

In de 2e helft na zo’n 15 minuten een schitterende aanval van de Nieuwerkerkers. Via Jacky de Bruine komt de bal over rechts bij Jeroen Backx. Deze geeft perfect voor en Remco v/d Berge weet, overigens net als vorige week, te scoren, 3-0.

Door nonchalant verdedigen weet Kloetinge dan de eretreffer nog te scoren. Echter hierbij blijft het. Ondanks de vele afwezigen bij S.K.N.W.K. 2 een verdiende overwinning. Met de juiste wedstrijdinstelling kom je een eind. Dat was gisteren duidelijk te zien.

Meerdere spelers konden predikaat ‘Man of the Match’ krijgen bij S.K.N.W.K. Maar eigenlijk een compliment aan het complete team. Volgens de kenners speelde overigens met name Martin Huisman een zeer sterke wedstrijd.

Volgende week volgt Kapelle 3. Wederom een thuiswedstrijd. Hopelijk vallen de blessures mee en keren enkele geblesseerde spelers weer terug. Dank ook nu weer aan de B-junioren Remco v/d Berge en Marcel Verschoor. En zeker aan Tim van Stuijvenberg, die na zijn duel met de B-junioren in Middelburg ook nog wilde invallen bij het 2e! Klasse!

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Emiel Pollemans (Kees-Jan van Nieuwenhuize), Marcel Verschoor, Leon Pollemans, Jurjen Vermeer, Jeroen Backx, Frank Boere, Martin Huisman, Jacky de Bruine, Steven Padmos (Tim van Stuijvenberg), Remco v/d Berge.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 2 stunt tegen koploper Kloetinge 4"

1. ZSC-er | 10-04-2011 at 21:56 |

Een aangename verrassing na ons puntverlies tegen de kraoien. Nu maar hopen dat dit jullie laatste stunt tegen de nr1 uit deze klasse is