Yese pakt met 0-7 laatste sprankje hoop van SKNWK

Hieronder het wedstrijdverslag van de wedstrijd van dit weekend tussen S.K.N.W.K. 1 en Yerseke 1 van v.v. Yerseke.

SKNWK – Yese (0-4) 0-7

SKNWK-Yese was een wedstrijd waar voor Yese niets meer op het spel stond. Yese kwam oefenen voor de nacompetitie en SKNWK was afhankelijk van Spui. Spui won de uitwedstrijd tegen Kapelle en het was gedaan met de boys uit Nieuwerkerk.

Al na 20 minuten was te zien dat de thuisclub niets meer had in te brengen. Het was maar 1 keer op de helft van Yese geweest toen na amper 17 minuten spelen de 0-1 kwam door Arjen de Koeijer. Een hele simpele eerste helft voor Yese was het gevolg met goals van Arjen, Rody en Bart. Met de nadruk op Bart want als je zo een speler vrij laat inkoppen dan vraag je om tegengoals.

Yese heeft in het verleden veel tegen SKNWK gestreden en met weinig succes maar zoals vanmiddag had men het resultaat vooraf niet kunnen verwachten. SKNWK is SKNWK niet meer want zelfs in de 2e helft kreeg men er weer 3 rond de oren.

Arjen de Koeijer was de man off the match met 4 goals en gaf aan dat Yese klaar is voor de eerste thuis wedstrijd voor promotie naar de 2e klasse.

Volgende week thuis tegen The Gunners wacht de eerste klus die we gaan klaren. Yese eindigde dit seizoen op de 2e plaats met een doelsaldo van 62-31.

Arjen de Koeijer maakte er 18, Niels Poleij 10, Rody Bakker 7, Bernie Steketee en Michel de Rooy 6, Frank Bakker en Bart van Steveninck 5, Elco de Schipper, Koen Sinke, Erik Boedagjan en Jimmy Martens allen 1 doelpunt wat 61 maakt en een eigen doelpunt van Domburg op 12 februari maakt 62. Een mooi aantal.

Yese wenst alle teams en supporters van alle klassen heel veel succes in de wedstrijden voor promotie/degradatie in alle klassen.

Toeschouwers: 36 en das wel erg weinig.

Opstelling: Ramon Boone, Elco de Schipper, Koen Sinke, Mark Goeman, Bart van Steveninck, Jordy Boone, Arjen de Koeijer, Henk-Jan Stok, Niels Poleij, Rody Bakker (Jeroen de Waard), Lars Beenakker.