SKNWK 1 eindigt als 7e op Wereldregio Cup 2011

Nadat S.K.N.W.K. 1 een aantal weken geleden zijn meerdere moest erkennen in Z.S.C. ’62 (samen met s.v. W.I.K. ’57 de tegenstanders tijdens de voorronde wedstrijden), was slechts een 5e plaats het hoogst haalbare tijdens de finaledag van de Wereld Regio Cup 2011. Ook dit bleek niet te lukken. S.K.N.W.K. wist uiteindelijk beslag te leggen op de 7e plaats.

In de eerste wedstrijd was Brouwershaven 1 de tegenstander. De blauw/zwarten kwamen via Wilco de Valk en Steven Padmos op een 2-0 voorsprong. Echter dit bleek niet voldoende voor het duel om de 5e en 6e plaats. Brouwershaven mocht terugkomen tot 2-2 en zodoende moesten strafschoppen beslissen wie er ging winnen.

De 13e (!!) pingel van S.K.N.W.K. gaf uitsluitsel. Topscorer tijdens de competitie, Robert Padmos, miste zijn strafschop (overigens hadden al meer S.K.N.W.K.-ers dit gedaan, maar doelman Mike Bakker parreerde er ook een paar). Zodoende mocht S.K.N.W.K. aantreden tegen Zierikzee.

Zierikzee (dat overigens niet met de eerste selektie aanwezig was) had in de andere wedstrijd verloren van D.Z.C. ’09. Een eenzijdige wedstrijd zorgde ervoor dat S.K.N.W.K. met 4-0 won van Zierikzee. Steven Padmos, Richard v/d Sande, Sander Uijl en Martijn Rentier zorgden voor de Nieuwerkerse producktie.

S.K.N.W.K. eindigde zodoende op een 7e plaats. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Duiveland 1.

Bekijk foto´s van S.K.N.W.K. op de Wereldregio Cup 2011 te Bruinisse nu elders op de site in Het Fotoboek.