Ode aan De Baggerschuit

Bemanning met aanhang gezond en wel weer aangeland in Nieuwerkerk! We hebben echt een prachtig weekendje gehad samen. In alle opzichten. Dankzij het mooie weer en de prima organisatie hebben we vrijdag kunnen genieten van heerlijke Limburgse gerechten en een avondwandeling in het maanlicht door de weilanden terug naar de hoeve.

Op zaterdag kregen we van het smakelijke stevige ontbijt voldoende energie voor een trektocht in een huifkar door de omgeving en een bezoek aan een wijngaard. Heel bijzonder. Uniek stukje Nederland daar. Het wijnproeven na afloop was de aanloop naar een geslaagde barbecue. De zoektocht naar de baggeraar van het jaar en de terugblik in de vorm van een prachtige presentatie door onze Minstreel waren de ideale opstap voor alweer een gezellige, lange avond/nacht.

Vandaag togen we met zijn allen naar Maastricht waar we kostelijk hebben genoten van een lokale gids tijdens een lange stadswandeling om daarna af te sluiten in een lokaal etablissement aan het Vrijthof. In elk geval hebben we de fantastische periode van de baggerschuit samen waarlijk afgesloten. Voor de thuisblijvers en andere belangstellenden die “ode aan de baggerschuit”.

Foto’s en meer informatie volgen wellicht later (of heb je al gekregen). Red.: foto’s hebben we inderdaad al gekregen en staan in het fotoboek, elders op deze site

Alvast bedankt,
Groeten,
Gerwi

Ode aan de baggerschuit.pdf

5 reacties op "Ode aan De Baggerschuit"

  1. Machinist | 06-06-2011 at 22:56 |

    Kapitein bedankt voor het vele wekelijkse werk en je geweldige bijdrage tijdens de weekenden. Ook dank aan De Tank, boegbeeld, kraaienester en bontekoe voor de leuke activiteiten. Wij hebben er weer van genoten.

  2. ketelbinkie | 06-06-2011 at 21:09 |

    mannen van de baggerschuit het was weer een geweldig weekend’veel gelachen en meegemaakt.prachtig weer gehad en hoop de ex baggeraars volgend jaar weer terug zien,en de overgebleven baggeraars ook weer allemaal van de partij zijn
    groetjes hier uit bru

  3. Bootsman | 06-06-2011 at 12:43 |

    Mannen van de Baggerschuit,

    Het was een eer om de jaren dat ik bij SKNWK zat bij jullie mocht meespelen !!

    Gegroet …

  4. Als het 3de en het 4de samen gaan moeten ze misschien maar de naam BERENBOOT gaan dragen.

  5. Spiekur | 05-06-2011 at 22:54 |

    Kapitein bedankt voor de afgelopen jaren die ik mee gevaren heb.En nu er dan maar voor zorgen met alle (ex)baggeraars dat deze schuit eens per jaar nog een keer uitvaart:-)

Reacties gesloten.