Aanpassen website aan het nieuwe seizoen

Nu het voetbalseizoen er echt op zit kunnen we ook starten met het aanpassen van de website aan het seizoen 2011-2012. Uiteraard zullen we gewoon het nieuws blijven vermelden en kunt u o.a. nog deelnemen de Tour de France Pool. Verder gaan we vanaf nu beginnen met het aanpassen.

Het kan dus voorkomen dat u de komende weken/maanden nog informatie tegenkomt van het afgelopen seizoen en al voor het nieuwe seizoen. Onze excuses hiervoor.

We proberen in ieder geval per ingang van 1 september 2011 (net voor de start van de competitie) om de site weer helemaal up to date te hebben.

2 reacties op "Aanpassen website aan het nieuwe seizoen"

  1. Mediumvisor | 13-06-2011 at 14:09 |

    Hoi Jan, daar lopen we ook al een aantal jaren aan te denken. Misschien net als bij andere topscorerslijsten een soort formule maken. Dan tellen de doelpunten van bijvoorbeeld het 1e zwaarder dan die van het 4e.

    Aan de andere kant, speelt iedere speler (meestal) op zijn niveau, dus is altijd erg lastig!!

    Maar dank in ieder geval voor de suggestie en het meedenken. We zullen kijken wat we er mee gaan doen.

  2. Dan word de site nog mooier, prima.
    Een tip: de topscoccercompetitie zet die eens anders op,iedereen weet nu al wie dat volgend seizoen weer wint. Voorspeelbaar en saai! Doe een poule voor de elftallen waar de competitie er nog toe doet en één voor de derde helft elftallen. Veel meer spanning en verrassing mogelijk.Doen

Reacties gesloten.