Vandaag gaat de voetbalcompetitie van start

Na weken van voorbereiding (training, oefen- en bekerwedstrijden) gaat vandaag, zaterdag 3 september 2011, dan echt de voetbalcompetitie 2011-2012 van start. S.K.N.W.K. 1 mag vanmiddag op het eigen sportpark ‘Het Springer’ aantreden tegen Chrislandia 1. Aanvang is 14:30 uur.

Na drie seizoenen zijn de blauw/zwarten weer terug in ‘de kelder’ van het amateurvoetbal. Na de degradatie vorig seizoen moeten ze nu weer aantreden in de 4e klasse B. Het is vooraf lastig in te schatten wat de kansen zijn voor S.K.N.W.K. Gewoon met vertrouwen voetballen en dan zullen we zien waar het schip zal gaan stranden.

S.K.N.W.K. 2 treedt vanmiddag aan tegen Kloetinge 4. Ook hier is het vooraf altijd lastig om aan te geven hoe de onderlinge verschillen zijn. Twee seizoenen geleden was dit ook de seizoensouverture voor ‘ut twidduh’. In Kloetinge werden ze toen met maar liefst 8-1 afgeserveerd.

Het zeer jeugdige 3e elftal (door het opheffen van de A-junioren zijn de meeste A’s doorgeschoven naar het 3e) mag het vanmiddag in Kerkwerve op gaan nemen tegen s.v. W.I.K. ’57 3.

Aan het eind van het vorige seizoen konden we melden dat er dit seizoen geen 4e elftal zou zijn. Echter mede door de vele jeugdspelers die zijn doorgekomen, gaan we alsnog met vier seniorenteams aan de slag. S.K.N.W.K. 4 is vandaag nog vrij. A.s. woensdag de eerste oefenwedstrijd en dan gaan zij starten met de competitie op zaterdag 10 september a.s. Tegenstander op sportpark ‘Het Springer’ is dan M.Z.C. ’11 4.

De meeste jeugdteams van S.K.N.W.K. komen vandaag uiteraard ook in aktie. Alleen S.K.N.W.K. E1 speelt een thuiswedstrijd. Om 10:00 uur is s.v. W.I.K. ’57 E1 de tegenstander.

Alle overige S.K.N.W.K.-teams spelen een uitwedstrijd. Voor S.K.N.W.K. F1 en de Mini’s staan vandaag nog geen wedstrijden op het programma.

In ieder geval wensen we iedereen veel succes én plezier toe.