Ook 3e competitieduel is winstpartij voor SKNWK 1

Ook na de 3e competitieronde blijft S.K.N.W.K. 1 in de 4e klas B K.N.V.B. Zuid 1 ongeslagen. Nu werd op het eigen sportpark ‘Het Springer’ Vrederust simpel met 5-1 opzij gezet. Met name de 2e helft was S.K.N.W.K. heer en meester en scoorde nog 3x.

In de eerste helft waren de blauw/zwarten wel meer in balbezit. Echter duurde het toch tot zo’n 10 minuten voor de rust voordat er kon worden gejuicht op ‘Het Springer’. Het was Robert Padmos die met een geplaatst schot de Vrederust-keeper verschalkte, 1-0.

Helaas was ook deze keer de vreugde van korte duur. Stefan Vermeer tastte mis bij een kopbal en de spits van Vrederust wist wel raad met dit buitenkansje. Hij verschalkte doelman Matthijs Verstrate van S.K.N.W.K. met een prachtige lob, 1-1.

Gelukkig werd er terecht voor de rust nog orde op zaken gesteld. Alex Andeweg kopte op schitterende wijze de 2-1 tegen de blauw/zwarte touwen. Ruststand 2-1.

In de 2e helft was S.K.N.W.K. veel sterker. Het kon de ook niet uitblijven dat de score zou worden vergroot.

Opnieuw Robert Padmos scoorde. Hij zorgde na een prima actie van Remco Veenboer voor de 3-1. Na een assist van de ingevallen Oleg Bondarenko was het nu Martijn Backx die kon scoren, 4-1.

Het slotakkoord was net als vorige week voor Stefan Vermeer. Hij maakte opnieuw en treffer en zorgde hiermee voor de 5-1 eindstand.

Hiermee dus nog steeds een gedeelde koppositie voor S.K.N.W.K. Samen met Kogelvangers, De Fendert en Halsteren voeren ze nu de ranglijst aan in de 4e klas.

Volgende week mogen de blauw/zwarten in Poortvliet aantreden tegen S.P.S. 1.

S.K.N.W.K. 1: Matthijs Verstrate, Martijn Rentier, René Verschoor, Alex Andeweg, Timo Verkaart (Léon Pollemans), Wilco de Valk, Remco Veenboer (Remco v/d Berge), Robert Padmos, Stefan Vermeer, Robert Uijl (Oleg Bondarenko), Martijn Backx.