Kogelvangers wil naar de derde klasse

ZATERDAG VIERDE KLASSE B – In de vierde klasse B op zaterdag is Kogelvangers het seizoen uitstekend begonnen.

De eerste vijf wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Het meest opvallende is het doelsaldo: 33 voor en 2 tegen. Trainer Paul Vriens geeft aan dat dit het voetbal is wat hij graag wil zien. “We zijn ontzettend goed bezig, maar daar hebben we de selectie ook voor.”

Met het aantrekken van Eric en Edgar van der Giessen heeft de club nieuw scorend vermogen in de gelederen. Daarnaast is de selectie van vorig seizoen compleet gebleven. Volgens de trainer hebben de vier spelers die vorig jaar van de A1 overkwamen een seizoen ervaring opgedaan en kunnen ze nu makkelijker met het tempo mee. “De puzzelstukjes vallen nu allemaal op hun plaats”, vervolgt de ambitieuze oefenmeester. “We hebben een jong team, maar genoeg ervaring om goed te kunnen presteren dit jaar.”

Volgens Vriens is de doelstelling promotie. Of dat dit jaar via de nacompetitie of door het behalen van het kampioenschap gebeurd is hem om het even. “Voor aanvang van het seizoen was iedereen het bij ons er al over eens dat we in staat zijn terug te keren naar de derde klasse, dus we zijn op de goede weg.”