SKNWK al met twee spelers boven de tien

Wilco de Valk en Robert Padmos krikten zaterdag tegen Brouwershaven (9-0-zege) hun doelpuntentotaal op tot dubbele cijfers. Daarmee is SKNWK de enige Zeeuwse club met twee spelers boven de tien goals. Niet toevallig is de Nieuwerkerkse zaterdag-vierdeklasser meteen de productiefste Zeeuwse club.

De teller bij Wilco de Valk staat inmiddels op 11 doelpunten, waarmee hij de niet scorende koploper Alex Jobse (Serooskerke) op één doelpunt volgt. Hij is niet de enige. Stefan Wielemaker en Pieter Bolle bleven op 11 goals staan. Niek Haartsen van Schoondijke meldde zich door drie goals tegen Terhole ook in de achtervolgende groep.


SKNWK heeft in acht wedstrijden 36 keer gescoord. Met de negen goals tegen Brouwershaven achterhaalde het net aan Wemeldinge, dat door de verrassende 2-2 tegen Apollo’69, op 35 goals bleef steken. Ondanks de eerste nederlaag van het seizoen (2-1 bij Oostburg) staat Jong Ambon met 29 doelpunten op de derde plaats.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/