Overvolle ziekenboeg bij S.K.N.W.K. (update)

Het zit de laatste weken qua spelersaantallen niet mee bij de seniorenteams van S.K.N.W.K. Wekelijks komen er een paar spelers bij in de toch al overvolle ziekenboeg van S.K.N.W.K.

Bij S.K.N.W.K. 1 tobben Martijn Backx en Remco Veenboer al een aantal weken met een blessure. Tel daarbij op de al langer geblesseerden Carlo v/d Maas en Christian van Vossen. Sinds vorige week is daar ook René Verschoor bijgekomen. Hij ging op de laatste training door zijn enkel.

Gisteren moest bij het 2e Steven Padmos geblesseerd het veld verlaten. Erwin Nelissen kampt al wat langer met rugproblemen. Ook Jacky de Bruine is de laatste weken niet aanwezig wegens knieklachten. Timo Verkaart stond gisteren na een weekje griep ook langs in plaats van binnen de lijnen. Jurjen Vermeer kampt al weken met een voetblessure en het is afwachten of hij voor de winterstop nog terug is.

Bij S.K.N.W.K. 3 zijn Jurgen van Vossen en André Grootenboer sinds een paar weken afwezig. De nieuwe leider Sibren van Leeuwen is ook nog niet fit genoeg om ’te ballen’. De gebroeders Kik, Jacco en André, tobben al weer wat langer met een blessure. Ook Kevin Schiettekatte is inmiddels al een paar weken uit de running.

Tot slot onze ‘baggerschuit’. Daar is good-old Aart Koster al een tijdje uit de running. Inmiddels wel weer beetje in training, maar voor hem nog geen wedstrijden. Mark Passchier liep vorige week een zweepslag op. En Erik de Bruine en Sjaak Kooijman kampen al heel lang met een knieblessure.

Al met al dus een overvolle ziekenboeg bij de blauw/zwarten. Het is te hopen dat deze z.s.m. weer een beetje leeg begint te stromen.