S.K.N.W.K. 1 al na 11 minuten klaar met wedstrijd

Het was vorige week even slikken voor S.K.N.W.K. De eerste nederlaag van het seizoen. Wat is er dan mooier dan een week later op je eigen sportpark revanche te kunnen nemen. Slachtoffer was het arme SC Stavenisse 1. Zij draaien dit seizoen naar behoren, maar waren gisteren niet opgewassen tegen het ‘Nieuwerkerks-geweld’. Al na 11 minuten stond er 4-0 op het scorebord. Het werd uiteindelijk ‘slechts’ 7-2.

S.K.N.W.K. startte zoals gezegd furieus. Na eerst twee hoekschoppen te hebben gehad was het Sander Uijl die met een prachtig afstandschot ‘het bal’ opende, 1-0.

Een minuut later stond het 2-0. Het was Kristian Bouwman die het goede voorbeeld van Sander volgde en met zijn eerste doelpunt van de middag de score verdubbelde.

In de 9e minuut dan al 3-0 via opnieuw Kristian Bouwman. De assist was van Robert Padmos. Clubtopscorer Wilco de Valk maakt er dan in de 11e minuut 4-0 van na opnieuw een assist van Robert Padmos.

Het arme SC Stavenisse is dan eigenlijk al ‘K.O.’. Ze proberen het wel, maar komen er simpel weg niet aan te pas. Het is dat het vizier bij enkele blauw/zwarten dan wat minder scherp staat, want anders had het veel meer kunnen en moeten wezen.

Pas na zo’n half uur spelen, is het opnieuw raak. Weer Bouwman is de afmaker. Wilco de Valk is de aangever en Kristian Bouwman schiet eerst nog op de keeper, maar in de rebound schiet hij de bal toch binnen.

Hoe anders ga je dan om de thee. Vorige week kijk je tegen een 0-3 achterstand aan. Uiteindelijk wordt het in de 2e helft dan 2-2, waardoor je uiteindelijk met 2-5 verliest. Nu dus een 5-0 voorsprong !!

Gelijk na rust wordt de score verder opgevoerd. Het is Wilco de Valk met zijn 2e van de middag die voor de 6-0 zorgt. Dan komen er kansen te over. Een prachtige stift van Robert Padmos verdwijnt net naast het doel. Kristian Bouwman die zijn 4e kan maken, maar deze keer faalt.

Uit een spaarzame counter weet Stavenisse dan zelfs te scoren. Teveel spelers voor de bal en slechte omschakeling bij S.K.N.W.K. (toch een beetje gemakzucht en concentratie verlies) zorgt ervoor dat de gasten over rechts door kunnen komen. De voorzet wordt overigens prachtig binnen geknikt.

Dan doet ook de scheidsrechter nog een duit in het zakje met enkele hele vreemde beslissingen. Laatste man Martijn Neele krijgt zelfs geel als hij zijn eigen mannen aanspoort nog een tandje bij de doen.

Enkele vrije trappen voor SC Stavenisse treffen geen doel en aan de andere kant nog prima mogelijkheden voor de mannen van trainer/coach Thomas de Ridder om de score verder op te voeren.

Ook invaller Remco v/d Berge kreeg enkele goede mogelijkheden, maar kan zijn goede invalbeurt niet bekronen met een doelpunt. Scoren doet S.K.N.W.K. nog wel een keer via Robert Padmos.

Een schitterende aanval over rechts, wordt door Sander Uijl vanaf de achterlijn terug gelegd. Padmos schiet de bal verwoestend binnen, 7-1.

Zo’n 10 minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd is het slotakkoord voor SC Stavenisse. De bal wordt verwoestend hard in de kruising geschoten, 7-2. Dit is tevens de eindstand. Zodoende dus nu ook een 2e helft die ‘eindigt’ in 2-2, maar met een 5-0 voorsprong in de rust is dat geen probleem.

Volgende week een tegenstander van een ander kaliber. Dan mag S.K.N.W.K. op bezoek bij Kogelvangers in Willemstad dat gisteren overigens in de topper tegen De Fendert 1 met 3-1 klop kreeg.

Dus die zijn tot op het bot gemotiveerd. En we gaan er natuurlijk van uit dat S.K.N.W.K. dat ook is !!

2 reacties op "S.K.N.W.K. 1 al na 11 minuten klaar met wedstrijd"