Wilco de Valk weer naast Wim Voorbeijtel

Met 2 treffers in de met 5-0 gewonnen wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 tegen s.v. W.I.K. ’57 1 heeft Wilco de Valk zijn seizoenstotaal al weer op 16 doelpunten gebracht. Hiermee staat hij weer op een gedeelde eerste plaats met Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4), die gisteren overigens niet meespeelde met het 4e.

De overige treffers bij S.K.N.W.K. 1 waren van Stefan Vermeer en Alex Andeweg. Voor Vermeer toch al weer zijn 6e doelpunt dit seizoen (namens S.K.N.W.K. 1 en 2). Alex Andeweg maakte zijn 2e doelpunt voor S.K.N.W.K. De laatste en vijfde treffer was een eigen doelpunt van een speler van s.v. W.I.K. ’57 1.

S.K.N.W.K. 2 kreeg gisteren veel te weinig tegen koploper M.Z.C. ’11 2. Ze wisten slechts één keer te scoren, doelpuntenmaker Martin Kiesenberg. Omdat de gasten voor de rust wel twee maal doel troffen, verloren de blauw/zwarten met 1-2.

De wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 tegen Rillandia 3 werd uitgesteld. Dat had de wedstrijd van S.K.N.W.K. 4 tegen M.Z.C. ’11 44 achteraf ook beter kunnen worden. Helaas voor het vierde verloren ze kansloos met 10-0.

Volgende week nog inhaalduels voor S.K.N.W.K. 2, 3 en 4. Dus Wilco zal niet meer doelpunten maken voor de winterstop. Kijken of Voorbeijtel weer alleen de leiding kan pakken en of er nog spelers zijn die hun seizoenstotaal kunnen ‘opkrikken’.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.