Halsteren bedwingt koploper

Auteur: door Ton Buckens en Arie van

ZATERDAG VIERDE KLASSE B – In de vierde klasse B neemt de spanning aan de kop van de ranglijst alleen maar toe.

Halsteren zorgde bijna nog voor een stunt tegen koploper SKNWK. Binnen vijf minuten in de tweede helft verloor Halsteren twee spelers (beide twee keer geel) Met negen man boog de thuisploeg een 1-2 achterstand om in een 3-2 voorsprong. In de slotfase scoorde de koploper uit een strafschop nog de 3-3. Kogelvangers pakte tegen Smerdiek in de laatste tien minuten de verdiende winst. De Fendert is SKNWK tot op één punt genaderd.

SPS-WIK’57 5-0 (1-0) – 1-0 Edwin Andriesse, 2-0 Martin Quist, 3-0 Jan Pieter Bevelander, 4-0 en 5-0 Quist.

Brouwershaven-De Fendert 1-7 (1-2) – 0-1 Janko Raaymakers, 0-2 Wiebe de Kok, 1-2 Van Grunsven, 1-3 en 1-4 Jeroen Beerendonk, 1-5 Raymond Lingen, 1-6 Sander Looij, 1-7 Johan Netten.

Stavenisse-Vrederust 3-1 (0-0) – 0-1 Hugo van Leeuwen, 1-1 en 2-1 Perry Potappel, 3-1 Lorenzo van Haaften.

ZSC’62-Chrislandia 5-1 (2-1) – 1-0 Robin Provoost, 1-1 Wouter Vissers, 2-1 Mark Provoost, 3-1, 4-1 en 5-1 Robin Provoost.

Halsteren-SKNWK 3-3 (1-1) – 1-0 Sjoerd Lammerts, 1-1 Martijn Bakx, 1-2 Robert Uijl, 2-2 en 3-2 Matthew Kramer, 3-3 Martijn Neele (pen.).

Smerdiek-Kogelvangers 0-1 (0-0) – 0-1 Stefan de Ruiter.