Spectaculair beach soccer in Vlissingen

Op zaterdag 2 juni organiseert Strandsport Zeeland, in samenwerking met stichting Zeeland Sport & Leisure, een beach soccer toernooi op het Badstrand van Vlissingen.

’s Ochtends kan de jeugd van Vlissingen en omstreken haar voetbalkunsten op het strand vertonen. Degene die dit als beste doet, wordt zelfs afgevaardigd naar het NK Beach Soccer in Scheveningen! In de middag zijn de mannen en vrouwen aan de beurt en mogen zij proberen een felbegeerde plaats op het NK Beach Soccer voor amateurs te bemachtigen. Een leuke mogelijkheid voor uw leden om kennis te maken met deze spectaculaire variant van de voetbalsport.

In de uitnodiging (zie bijlage) kunt u zien hoe uw leden zich kunnen aanmelden voor dit beach soccerevenement. Wij verzoeken u vriendelijk deze uitnodiging te verspreiden onder uw leden via trainers, website en andere communicatiekanalen. Bij voorbaat dank hiervoor!

Een dag later, op zondag 3 juni, komt de Eredivisie van de KNVB Beach Soccer haar wedstrijden spelen op hetzelfde Badstrand in Vlissingen. De beste beach soccerteams van Nederland, waaronder Beach Soccer Zeeland, komen dan in actie. Hier kunt u zien wat het echte beach soccer inhoudt: voetbal, adrenaline, conditie en nog veel meer. Dit mag u dus niet missen!

Met vriendelijke groet,
Henriëtte Swartjes
Strandsport Zeeland

Uitnodiging Verenigingen.pdf