SKNWK op WRC; gelijk tegen winnaar, geen treffers

Gisteren werd op Schouwen-Duiveland weer gestreden om de Wereldregio Cup. Deze keer gehouden bij Z.S.C. ’62 1. S.K.N.W.K. 1 zat in een poule met Duiveland en D.F.S.

Het eerste duel was tegen Duiveland. Deze wedstrijd eindigde zoals het begon, 0-0. S.K.N.W.K. had misschien zelfs nog kunnen stunten als Wilco de Valk niet zeer onterecht werd afgevlagd en gefloten. Maar toch een puntje tegen tweede klasser Duiveland, die later zo zou blijken de Cup opnieuw zouden opeisen.

Omdat Duiveland ruim won van D.F.S. had S.K.N.W.K. genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de halve finales. Helaas verloren ze met 0-1 van D.F.S. Al had Robert Padmos met een prachtige stift voor een gelijkspel kunnen zorgen. Zijn bal belandde helaas op de lat.

Zodoende een duel om plaats vijf en zes. Verrassend was de tegenstander Bruse Boys, dat in een poule met M.Z.C. ’11 en Z.S.C. ’62 als derde eindigde.

Ook hier een nipte uitslag. Bruse Boys bleek iets te sterk voor de blauw/zwarten en won dus met 1-0.

S.K.N.W.K. wist dus gisteren niet te scoren op de Wereldregio Cup. Ze eindigden uiteindelijk op de zesde plaats.

Hiermee is het seizoen nu echt ten einde. Volgende week komt de selektie nog een keer bij elkaar. Dit is dan om alvast afspraken te maken voor het nieuwe seizoen.