Twee 16-jarige debutanten bij S.K.N.W.K. 1

Het was dan geen competitiewedstrijd, maar voor de 16-jarige Yannick v/d Cingel en Colin Duinhouwer was het gisteren toch wel spannend. Zij mochten namelijk gisteren met S.K.N.W.K. 1 mee naar de Wereldregio Cup.

Zodoende twee jeugdige debutanten bij de blauw/zwarten. Colin had overigens een aantal weken geleden al een keer op de bank gezeten bij S.K.N.W.K. 1, maar kreeg toen nog geen speelminuten. Nu dus wel.

Beide spelers deden gisteren hun stinkende best en wie weet hoeveel minuten ze nog zullen gaan maken bij S.K.N.W.K. 1 in de toekomst?


Colin Duinhouwer (links) en Yannick v/d Cingel (rechts) debuuterden gisteren in S.K.N.W.K. 1

Overigens was hierdoor bij het toch al jeugdige S.K.N.W.K. 1 de gemiddelde leeftijd gisteren zeker niet heel hoog. Met 0-0 tegen Duiveland 1, 0-1 verlies tegen D.F.S. 1 en Bruse Boys 1, toch ploegen die dit seizoen alledrie in de tweede klasse speelden (twee klassen hoger dan S.K.N.W.K. 1), deed het jeugdige S.K.N.W.K. het zeer verdienstelijk.

1 reactie op "Twee 16-jarige debutanten bij S.K.N.W.K. 1"

  1. Mediumvisor | 10-06-2012 at 17:52 |

    In de laatste wedstrijd speelde onze vlagger, Philip v/d Male ook nog mee. Volgens mij ook voor hem een debuut in het eerste elftal

Reacties gesloten.