Opnieuw zeperd voor SKNWK 1 in oefencampagne

Het is voor S.K.N.W.K. 1 nog maar goed dat de competitie nog niet is begonnen. Want ook in de 3e oefenwedstrijd in deze oefencampagne liepen ze tegen een forse nederlaag aan. 3e klasser Stellendam was duidelijk een maatje te groot en won uiteindelijk met 1-6.

In het begin van het duel was het even aftasten aan beide kanten. Zuur is wel dat de eerste goede mogelijkheid van de gasten gelijk een doelpunt is, 0-1. Zij verdubbelen de marge halverwege de eerste helft tot 0-2.

Het is Martijn Backx die dan namens de blauw/zwarten voor de aansluitingstreffer zorgt, 1-2. Helaas valt vlak voor rust nog een tegentreffer waardoor beide teams met een 1-3 tussenstand om ‘de thee’ kunnen.

In de 2e helft komt S.K.N.W.K. er eigenlijk niet meer aan te pas. Het zeer jeugdige team is duidelijk nog zoekende en daar weet de tegenstander wel raad mee.

Helaas wordt Stellendam hier en daar wel erg veel ‘hulp’ geboden door de thuisploeg. Hierdoor wordt het uiteindelijk opnieuw een forse nederlaag voor S.K.N.W.K. Het wordt 1-6.

Morgen, donderdag 9 augustus, wordt er weer getraind om 19:30 uur. Zaterdag oefenwedstrijd vier. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ is om 17:00 uur de aftrap van het oefenduel tegen sc Gastel 2.

Na afloop van deze oefenwedstrijd kunnen er mossels worden gegeten.