Stefan Vermeer eerste leider topscorerslijst SKNWK

Gisteren speelden twee van de vier seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 kwamen in aktie. Ook S.K.N.W.K. 3 moest ‘de wei’ in, maar dit was een bekerduel. S.K.N.W.K. 4 was nog vrij.

Zowel het eerste als tweede elftal wisten hun duels te winnen en scoorden er lustig op los. Samen scoorden ze maar liefst 15 treffers. S.K.N.W.K. 1 won overtuigend met 0-6 van Chrislandia 1.

Hier was Remco Veenboer de ‘grote man’ met twee doelpunten. De overige goals kwamen op naam van Remco v/d Berge, Martijn Backx, Carlo v/d Maas en Robert Padmos.

S.K.N.W.K. 2 wist in Middelburg maar liefst 9x te scoren tegen FC Dauwendaele 4. Stefan Vermeer nam 3 van de 9 doelpunten voor zijn rekening en is hiermee de eerste leider van de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

De overige doelpunten bij het 2e kwamen van Martin Huisman 2x, Tonny v/d Berge (zorgde net als zijn zoon Remco bij het eerste voor de openingstreffer namens blauw/zwart), Brendan Scherpenisse, Emiel Kuijten en Sytze Stins.

Volgende week nog steeds alleen competitievoetbal voor S.K.N.W.K. 1 en 2. Voor het 3 en 4e elftal begint pas op 15 september a.s. de competitie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.