Ook ‘Baggerschuit’ gaat vandaag weer voetballen

Vanaf vandaag, zaterdag 15 september 2012, gaat de voetbalcompetitie voor iedereen van start. Vanmiddag komt namelijk voor het eerst ook onze ‘Baggerschuit’ (S.K.N.W.K. 4) weer in aktie. Zij spelen haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2012-2013. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ is Colijnsplaatse Boys 3 de tegenstander (aftrap is 14:30 uur).

Overigens hebben de meeste spelers van het vierde al wel wat wedstrijden/trainingen in de benen. De meesten speelden namelijk de afgelopen weken als speler van S.K.N.W.K. 3 mee in in de bekercompetitie. Dit moest helaas wegens een spelerstekort bij de senioren van S.K.N.W.K.

Vandaar dat helaas is moeten besluiten om dit seizoen niet met vier, maar slechts met drie teams de competitie in te gaan. Vanaf vandaag speelt S.K.N.W.K. mee in de competitie bij de senioren met S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 (S.K.N.W.K. 3 is teruggetrokken).

Vandaag overigens voor alle drie de seniorenteams een thuiswedstrijd. We wensen ze voor vandaag allemaal heel veel succes (dit geldt uiteraard ook voor al onze jeugdteams).