SKNWK wint op eigen veld felle derby tegen ZSC ’62

NIEUWERKERK SKNWK heeft op eigen veld met 2-1 gewonnen van ZSC’62. In een felle Schouwse derby kwam de uitploeg al na 26 minuten met een man minder.
Mark Provoost haalde de doorgebroken Remco van de Berge neer en de scheidsrechter trok direct rood.

Na rust kwamen de 10 van ZSC alsnog op voorsprong. Een vrije trap op 20 meter van de goal werd in de 48e minuut mooi binnengeschoten door Mike de Voogd. Tien minuten later maakte Martijn Neele er 1-1 van. Hij wilde een voorzet geven maar de bal werd gedragen door de wind. Zo viel hij net onder de lat binnen.

Ook de 2-1 kwam van de voet van de 38-jarige speler. Hij rondde een voorzet van Emiel Kuyten goed af. Zo bracht hij in de 77e minuut de eindstand op het scorebord in Nieuwerkerk.

Door de overwinning blijft SKNWK samen met Halsteren aan de leiding in de vierde klasse met 22 punten uit 9 wedstrijden.