Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2012 (april)

Nu het jaar 2012 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2012 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag april.

1 april

Sleutelbeenbreuk voor Emiel Kuijten

S.K.N.W.K.-speler Emiel Kuijten beleefde gisteren een zeer ongelukkige middag. Net weer een beetje hersteld van een zware knieblessure was hij de afgelopen weken weer aan het terugkomen. Dit deed hij in duels van S.K.N.W.K. 2.

Gisteren in de thuiswedstrijd tegen Yerseke 2 kwam hij zeer ongelukkig ten val op zijn schouder. Hierbij heeft hij zijn sleutelbeen gebroken.

Vanaf deze plaats wensen we Emiel heel veel beterschap en een spoedig herstel toe.

6 april

Mini’s en F-pupillen hebben leuke paasmiddag

De evenementencommissie voor de jeugd heeft vanmiddag voor onze allerkleinsten, de Mini’s en de F-pupillen, een paasmiddag georganiseerd. Rond 14:00 uur waren zo’n 30 S.K.N.W.K.-ers aanwezig op ‘Het Springer’. En wie was er nog meer? Juist, de Paashaas.

Eerst werd er een toernooitje gespeeld, want we zijn natuurlijk toch gewoon een voetbalvereniging. Tussendoor kon uiteraard ook de dorst nog eventjes worden gelest.

Na ruim een uur zat het voetballen erop en was het tijd voor het zoeken van de paaseieren. Deze was de paashaas rondom het trainingsveld van sportpark ‘Het Springer’ verloren. Alle kindertjes zochten mee met de paashaas.

Toen bijna alle eitjes gevonden waren (al dan niet met hulp van zelfs wat aanwezige ouders !!) was deze leuke paasmiddag ten einde. Niet nadat er natuurlijk voor alle aanwezigen nog een verrassing was.

Al met al een zeer geslaagde middag, mede dankzij de weergoden, want zij lieten vanmiddag het zonnetje vrolijk stralen bij S.K.N.W.K.

Dank aan de evenementencommissie (Brenda en Lennie) en de scheidsrechters van vanmiddag en uiteraard niet te vergeten, de paashaas.

13 april

Weer geslaagd biefstukavondje S.K.N.W.K.

Gisteren was er weer de mogelijkheid om na de training lekker een biefstukje te eten bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege uurtjes.

Ruim 40 S.K.N.W.K.-ers waren aanwezig voor deze overheerlijke sportmaaltijd.

Dank aan de organisatie en verder uiteraard alle aanwezigen!

15 april

S.K.N.W.K. komt opnieuw te kort tegen De Fendert

Opnieuw moesten de blauw/zwarten het onderspit delven tegen De Fendert 1. Werd het in de thuiswedstrijd nog 2-5, nu was De Fendert met 3-0 te sterk. Een overwinning voor de ploeg uit Fijnaart waar niets op valt af te dingen.

Binnen 15 minuten was deze topper eigenlijk al beslist. Al na vijf minuten lag de bal in het mandje. Bij S.K.N.W.K. kwam niet veel terecht van de gemaakte afspraken. Het leek wel of sommigen lood in de schoenen hadden. De thuisploeg liet vanaf minuut 1 zien dat er voor de Nieuwerkerkers heel weinig te halen viel.

Toen zo’n 10 minuten later ook de 2-0 binnen ging, overigens een doelpunt uit buitenspel, maar helaas nam de scheidsrechter het advies van zijn assistent niet over, was het eigenlijk al over.

Toch kwam S.K.N.W.K. wat terug in de wedstrijd. Helaas werden ze niet echt gevaarlijk, al hadden Carlo v/d Maas en Martijn Backx beiden veel pech dat de goallie van De Fendert een sta in de weg bleek. Zodoende een 2-0 ruststand.

Ook in het tweede bedrijf had S.K.N.W.K. wel de overhand, maar kon helaas niet echt gevaarlijk worden. De Fendert vond het wel best. Helaas viel de aansluitingstreffer dan ook niet, ondanks de aanvallende wissels bij S.K.N.W.K.

Vlak voor het einde werd het duel in het slot gegooid (al zat dat het al een poosje). Een diepe bal werd gespeeld op een in buitenspelpositie staande spits van De Fendert. Omdat deze bleef staan en helaas de complete ploeg van S.K.N.W.K. ook, was een medespeler van hem zo slim om dan maar door te lopen. Hij kreeg vrije doortocht en kon eenvoudig Mike Bakker van S.K.N.W.K. verschalken.

Tot overmaat van ramp ook nog blessures aan S.K.N.W.K.-zijde bij René Verschoor en Martijn Neele. Afwachten hoe dit zich ontwikkeld.

Al met al een zeer terechte overwinning voor De Fendert. Zij staan nu samen met Kogelvangers op de eerste plaats. S.K.N.W.K. volgt op twee punten. Toch is het nog niet over. De eerst komende wedstrijd is Kogelvangers – De Fendert. S.K.N.W.K. treedt dat weekend aan in Stavenisse. Bij een gunstige uitslag ook voor de blauw/zwarten nog steeds titelkansen. Maar helaas hebben ze het niet meer in eigen hand.

A.s. zaterdag speelt S.K.N.W.K. een oefenduel in Stellendam tegen Stellendam 1. Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

15 april

Doelman Matthijs Verstrate is gestopt

Gisteren voorafgaand aan de topper De Fendert 1 – S.K.N.W.K. 1 werd trainer/coach Thomas de Ridder van S.K.N.W.K. gebeld door doelman Matthijs Verstrate met de mededeling dat hij per direct is gestopt.

De jonge doelman (18 jaar) kwam dit seizoen over van de jeugd van Bruse Boys. Aan het begin van het seizoen kreeg hij alle vertrouwen als eerste doelman en hij heeft dan ook verreweg de meeste competitiewedstrijden voor S.K.N.W.K. 1 gekeept dit seizoen. Hiermee hield hij 2e doelman Mike Bakker uit het team, die zijn duels zodoende in S.K.N.W.K. 2 keepte.

De laatste competitiewedstrijd tegen Brouwershaven kreeg echter Mike Bakker de voorkeur boven Matthijs.

Matthijs vindt dat er geen vertrouwen meer in hem is, zowel van de trainer als zijn medespelers. Vandaar zijn keuze.

15 april

S.K.N.W.K. F2 is kampioen

Gisteren is S.K.N.W.K. F2 net als tijdens de najaarscompetitie opnieuw kampioen geworden. Ook hun 9e wedstrijd werd in winst omgezet. Deze keer was het in een heuse kampioenswedstrijd, want tegenstander was de enig overgebleven concurrent, M.Z.C. ’11 F2.

Nadat de mannen de wedstrijdspanning hadden ‘overleefd’ werd het uiteindelijk 10-5. Hiermee zijn ze dus opnieuw kampioen.

Gefelicteerd !! A.s. zaterdag is er voor F2 uiteraard de gebruikelijke ‘sportmaaltijd’ in de kantine.

17 april

www.sknwk.nl heeft dagelijks veel bekijks

Dat onze website www.sknwk.nl dagelijks goed bezocht wordt, weten we inmiddels wel. Daar zijn wij als redactie ook erg trots op. Soms is dit terug te zien in de statistieken.

Afgelopen zondag was weer zo’n ’top-dag’. Onze ‘statistiekenmeter’ van Onestat.com zette ons zelfs op de toplijsten bij ‘Sports’ op een 16e plaats met maar liefst 4019 zorgenaamde ‘pageviews’.

18 april

René Verschoor verlaat S.K.N.W.K. en gaat naar Duiveland

S.K.N.W.K. 1-speler René Verschoor verlaat aan het eind van dit seizoen S.K.N.W.K. Met ingang van het seizoen 2012-2013 verruilt hij namelijk het blauw/zwart van de Nieuwerkerkers voor het geel/zwart van Duiveland.

René heeft dan, nadat hij in de jeugd ook al aktief was bij S.K.N.W.K., drie seizoenen in de eerste selektie van S.K.N.W.K. gezeten. Ook speelde hij nog in de jeugd van Zierikzee.

We wensen René alvast veel plezier en succes bij s.v. Duiveland. Maar eerst gaat hij samen met de andere spelers en technische staf van S.K.N.W.K. 1 proberen dit seizoen mooi af te sluiten met wie weet toch nog een kampioenschap of anders promotie via de na-competitie.

20 april

Gelukkig veel aanwezigen techniektraining jeugd

Vorige week viel de opkomst erg tegen bij de techniektraining voor de jeugd. Vanmiddag waren er veel pupillen op ‘Het Springer’.

Bij afwezigheid van Gerard Olijhoek werd de training deze keer gegeven door onze hoofdtrainer Thomas de Ridder.

Hieronder wat foto’s van vanmiddag:

22 april

Programmaboekje bij thuiswedstrijd S.K.N.W.K. 4

Wat afgelopen donderdag aan de bar als een geintje was begonnen, werd gisteren dan toch werkelijkheid. Bij de thuiswedstrijd van S.K.N.W.K. 4 (‘de Baggerschuit’) tegen G.P.C. Vlissingen 4 was er een heus programmaboekje.

Normaliter is er een programmaboekje bij de thuisduels van S.K.N.W.K. 1, maar omdat dit weekend alleen het vierde in aktie kwam, deze ludieke actie.

24 april

Thomas de Ridder is geslaagd voor TC II

Vanavond heeft onze hoofdtrainer/coach Thomas de Ridder zijn zogenaamde PVB gedaan. Dit was zijn laatste zet naar zijn TC II-diploma. Eerst een wedstrijdbespreking en daarna een training. En na deze training nog een nabespreking. Toen dit alles was afgerond, bleek dat Thomas is geslaagd. Hier zijn we als S.K.N.W.K. hartstikke trots op en willen hem hiermee van harte feliciteren!!

Ook een dankwoord aan de spelers van de lagere seniorenteams die vanavond mee wilden trainen om de groep compleet te maken.

25 april

Winnaars penaltieschieten jeugd zijn bekend

Vanavond werd onder gelukkig prima weersomstandigheden de finale-avond gehouden van het penaltyschieten bij de F-, E- en D-pupillen. Tijdens de trainingen waren er bij de teams al voorrondes geweest en de beste drie hadden zich voor vanavond geplaatst.

De winnaars van vanvond plaatsen zich dan weer voor de penaltybokaal van Schouwen-Duiveland. Dit jaar wordt de penaltybokaal van Schouwen-Duiveland gehouden op woensdag 23 mei bij Z.S.C. ’62 in Scharendijke.

De winnaars zijn geworden:

F-pupillen: Ruben van Dijke

E-pupillen: Wouter Hartog

D-pupillen: Remon Grauss

Mannen, van harte gefeliciteerd en veel succes volgende maand in Scharendijke.

Uiteraard een woordje van dank voor vanavond aan Gerard Olijhoek voor de organisatie. Verder aan de keepers Vincent van Mourik en Harmen Maliepaard en scheidsrechter Remco v/d Berge.

29 april

Harmen en Yannick kampioen met Duiveland B1

Omdat S.K.N.W.K. dit seizoen helaas geen A- en B-junioren heeft, spelen twee S.K.N.W.K.-leden tijdelijk bij Duiveland B1. Harmen Maliepaard en Yannick v/d Cingel spelen dit seizoen in het geel/zwart in plaats van in het blauw/zwart.

Gisteren speelden ze tegen S.S.V. ’65 B2. Ze wonnen met 1-3 en zijn zodoende kampioen! Gefeliciteerd.

Omdat S.K.N.W.K. 2 tegen Duiveland moest spelen, kon EP nog enkele kiekjes maken van de feestende B-junioren bij terugkomst in Oosterland.

1 reactie op "Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2012 (april)"

  1. 1 April belt Emiel: kan maandag niet komen stuccen enz. Geen grap, sleutelbeenbreuk.Wat een pech voor Emiel. Eind juli was de klus geklaard. Emiel en wij hebben dat flexibel opgelost. niet te flexibel overigens want wat vast zit moet nu weer niet los gaan.

Reacties gesloten.