RudeStats gaat in 2013 op miljoenenjacht

Logo RudeStats

Over twee maanden bestaat dit weblog precies vijf jaar. Het vervult de maker met een zekere trots dat deze Zeeuwse statssite al zó lang mag bestaan. Zelf had ik nooit verwacht zo lang m’n statsideeën te kunnen delen, maar de reden is simpel: het enthousiasme van de lezers werkt inspirerend. Daardoor staat in 2013 de miljoenste view op stapel.

Het is nog niet zo ver, maar gezien de ontwikkeling van de bezoekcijfers wijst erop dat het ongeveer in de zomer zo ver zal zijn. De teller staat op bijna 840.000 views. In het jaar 2012 klikten we met z’n allen voor ruim 275,000 views. Als ik kan blijven doen wat ik al bijna vijf jaar doe, zit het miljoen er dus in.

Vaak krijg ik de vraag hoe dit blog bezocht wordt. Laten we het jaar dan ’s statistisch transparant openen met de cijfers. Hopelijk zet de groei ook in 2013 door. Bij dezen wens ik alle bezoekers (maar ook de niet-bezoekers) een sportief en doelpuntrijk jaar toe. Voor de keepers geldt: een sportief en doelpuntarm jaar (behalve dan weer voor Jelle van Damme van Hulsterloo).

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/