SKNWK 1 heeft super trainingskamp in Eindhoven !!

Afgelopen weekend heeft S.K.N.W.K. 1 een trainingskamp belegd in Eindhoven. Daar waren ze te gast in Hotel van der Valk Eindhoven. Na evaluatie met diverse betrokkenen (en het bekijken van de vele foto’s en tweets) kunnen we spreken van een zeer geslaagd trainingskamp.

Vrijdagmiddag rond het klokje van 13:00 uur verzamelde het grootste gedeelte van de groep op ‘Het Springer’. De bus van ‘Stuco’ werd volgeladen en men kon vertrekken richting Eindhoven. Rond half drie was de plek van bestemming bereikt.

In eerste instantie waren er 3-persoonskamers, maar bij aankomst was dit gewijzigd in 2-persoons. Ook geen probleem uiteraard. Kon je nu maar van één iemand z’n gesnurk wakker liggen.

Omdat er helaas nog een aantal afmeldingen waren, was één kamer vrij. Deze werd gebombardeerd tot soort van kantine, zodat hier met z’n allen gezellig een drankje kon worden gedaan. Overigens ging dit ook prima aan de bar beneden in het Hotel, getuigde de eerste uren van onze aanwezigheid aldaar.

Om 18:00 uur gingen we voor het eerst eten. En dat was dus echt fantastisch. Een buffet met echte alles erop en eraan. Toen ook de ‘laatkomers’ nog net een hap door de keel konden krijgen, moesten we nu echt gaan doen waar we voor waren gekomen, trainen. Dit moest wel goedkomen met zo’n flinke bodem.

Gelukkig lag het veld gelijk tegen over het hotel, dus een loopje van een paar minuten was voldoende. Op het kunstgras werd 1,5 uur getraind. Daarna konden de hotelkamers weer worden opgezocht voor een verfrissende douche.

Om 22:15 uur moest iedereen zich melden bij room 222. Hier stond een spelquiz op het programma. Complimenten aan CvV en Shoot, want het was prima geregeld. Gelukkig was ‘Plop’ voordat hij in het hotel was nog even langs de supermarkt geweest. Zodoende voldoende bier, chips, kaas, worst, nootjes e.v.a. voor tijdens en na de quiz. Het was nog wel een hele tour om dit alles ongezien in het hotel te krijgen.

Rond 00:00 uur was bekend dat Team 2 (Wilco, Robbert U, Kes en Remcoooo) waren uiteindelijk de (on)terechte winnaars. Zij ontvingen een waardebon van € 15,- per persoon van Eetcafé ’t Centrum en een vijfde staatslot. Deze prijzen zijn respectievelijk gesponsord door Eetcafé ’t Centrum en door Tankstation Prins. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Net toen het gezellig begon te worden….. kwam er een man met een grote V op z’n borst. Of het toch allemaal iets zachter kon. Hierop werd verstandig besloten de bar in het Hotel te bezoeken. Omdat hier inmiddels de laatste ronde al werd geschonken, moest er even ‘creatief’ besteld worden. Zodoende toch nog een uurtje aan de bar blijven hangen.

Een paar spelers hebben toen de binnenstad van Eindhoven nog onveilig gemaakt. Anderen zochten hun mandje op of gingen nog een om versnapering in room 222. Zo rond 04:30 uur lag iedereen uiteindelijk gestreken, nadat ze eerst nog voor ‘klopgeest’ hadden gespeeld. Een prima tijd, want om 08:00 uur moest er weer worden ontbeten.

Wonder boven wonder zat iedereen fris en fruitig aan het ontbijt. Ook dit was weer heerlijk. Toch bleek dit niet voor iedereen een ‘happening’ te zijn, maar goed, we konden er weer stevig tegen aan.

Om 09:30 uur moest er weer worden getraind. Inmiddels had de vorst al flink zijn werk gedaan, maar op het voetbalveld kon toch nog redelijk worden ‘gebald’. Na een uurtje werd het sein ‘brandmeester gegeven’.

Weer douchen en dan snel eten, want nu stond ook nog een oefenwedstrijd gepland. De complete selektie toog richting Nuenen, waar R.K.G.S.V. wachtte. Trainer/coach Thomas de Ridder had nog veel moeite met de opstelling, maar omdat velen ‘spontaan’ aangaven toch niet mee te kunnen doen, hadden we er gelukkig 11. Hierbij was ook LP die ‘even’ vanuit Zeeland was gekomen, om toch ook maar aan de conditie te werken.

Allereerst natuurlijk weer de foto’s voor de blauw/zwarte groeten met onze tegenstander. Een prachtige S.K.N.W.K.-sjaal was hun deel. Keeper Jeroen ‘Pizza’ Verhoeven kreeg uiteindelijk 6 tegentreffers te verwerken. Onze eigen ‘Toon’ schoot er nog ééntje strak tegen de touwen en redde de eer.

Een aantal conclusies: Keepen blijkt toch niet zo makkelijk. Onze aanvoerder CvdM kan in het vervolg op vrijdag beter gaan stappen, want hij speelde voetbal ‘van een andere planeet’. Kevin S. heeft de scheidsrechter omgekocht, want hij stond klaar voor zijn invalbeurt en toen floot de beste man af voor het eind van de wedstrijd. Andere conclusies houden we maar voor ons zelf……

In de kantine van R.K.G.S.V., waar het eerste rondje van de thuisploeg was, werd nog wat nagekeuveld over dit duel. Toen was het weer tijd voor de terugreis, want er moest uiteraard ook weer wat gegeten worden. Dit was om 19:00 uur.

Na het eten bleek dat bij velen de vele trainingsarbeid (of had het een andere oorzaak….) er toch wel in had gehakt. De meesten belandden op bed voor een ´powernap´ en genoten van Flodder in Amerika. Een enkeling (boven de 21) beproefde zijn geluk in het casino.

Rond 22:30 uur was toch bijna iedereen aanwezig in de lobby. Bij een aantal speelde het maagje al wat op, maar met wat medicijnen, bier en bitterballen kon ook dat bijna geheel onder controle worden gebracht. In de bar van het hotel werd nog wat genuttigd. De jeugd ging toch nog even in de stad kijken, nadat ze uiteindelijk een taxi hadden gescoord.

Uiteindelijk zat bijna iedereen vanmorgen weer aan de ontbijttafel en kunnen we concluderen dat iedereen dit kamp weer heeft overleeft. Wat overblijft zijn de foto’s en herinneringen……

Om 13:00 uur was iedereen weer in Nieuwerkerk. We kijken met z’n allen weer terug op een zeer geslaagd kamp.

Dank aan Thomas voor de organisatie!!

Bekijk alle foto’s van dit trainingskamp elders op de site.

1 reactie op "SKNWK 1 heeft super trainingskamp in Eindhoven !!"

  1. G. Meeuwis | 13-01-2013 at 18:58 |

    Eindhovuuuh de gekstuuuh

Reacties gesloten.