Enkele noemenswaardige voetbalfeiten SKNWK

Gisteren was dan weer eens een weekend sinds lange tijd dat er weer gewoon gevoetbal kan worden. Dit heeft best nog wel wat voeten in de aarde om dit allemaal goed te kunnen regelen en rond te krijgen.

Zo werd er bij de D-pupillen al de gehele week een scheidrechter gezocht. Uiteindelijk hanteerde hoofdtrainer Thomas de Ridder ’s morgen de scheidsrechtersfluit en hielp hiermee de jeugd uit de brand.

Omdat de competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 tegen Alliance 1 was afgelast werd op het laatst Oostkapelle 1 nog bereid gevonden om als tegenstander te fungeren. Ook hier nog de nodige hoofdbrekens.

Zo werd er ’s ochtends nog door Banus, Huib en Cees gekalkt, omdat er eigenlijk geen seniorenwedstrijden gepland stonden op ‘Het Springer’. Omdat keeper Mike Bakker afwezig was bij het 1e werd de inmiddels 44-jarige keeper Leon Quik van S.K.N.W.K. 4 bereid gevonden om plaats te nemen onder de lat.

De eretreffer tijdens dit duel voor S.K.N.W.K. 1 (uitslag 1-7) werd gescoord door Ali Zaman. Zijn eerste officiële doelpunt voor S.K.N.W.K. 1. Ali speelt normaliter zijn wedstrijden net als Quik in het vierde. Overigens had hij gisteren ook eerst 90 minuten met het 2e meegedaan tegen Kruiningen 2. Hij viel bij het 1e in de 2e helt in en scoorde dus ook nog.

Omdat op het laatst een thuiswedstrijd werd ingepland voor het 1e ook nog wat gepuzzel met de bardienst. Gelukkig wilde de ‘ochtendploeg’ (Dommel en Veenboer) ook ’s middags wel plaats nemen achter de bar.

Zo zie je maar dat een zaterdagje voetballen best nog wel wat moeite kost. En dan zijn dit nog maar een paar feiten, want deze en de vele andere vrijwilligers zorgen er wekelijks voor dat we met z’n allen onze favoriete sport kunnen beoefenen !!

Ga zo door !!

2 reacties op "Enkele noemenswaardige voetbalfeiten SKNWK"

  1. Als er geen vrijwilligers waren dan zouden veel zaken niet door kunnen gaan of teloor gaan. Zijn er geen ouders van de D’s die kunnen fluiten?
    Voorbeeld. Deze schrijver heeft deze week 4 vrijwillige taken op z’n agenda staan.
    Dat kunnen die jongeren toch ook!

  2. inderdaad goed om even bij stil te staan, bijna niets gaat vanzelf…

    (maar ali scoorde ook tegen sns oefen 🙂

Reacties gesloten.