Maar liefst 4 SKNWK-spelers treffen 2x doel

Gisteren, zaterdag 16 maart 2013, kwam eindelijk weer eens alledrie de seniorenteams van S.K.N.W.K. in aktie. Alleen S.K.N.W.K. 1 wist de blauw/zwarte eer hoog te houden zij wonnen met 1-5 van Vrederust. S.K.N.W.K. 2 en 4 moesten helaas het onderspit delven tegen respectievelijk Heinkenszand 3 en Bevelanders 3. Er werd weer volop gescoord en konden weer wat treffers worden toegevoegd aan de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. Maar liefst 4 spelers wisten 4x doel te treffen.

S.K.N.W.K. 1 won zoals gezegd met 1-5 van Vrederust 1. Clubtopscorer Martijn Backx scoorde opnieuw, deze keer 1x. Hierdoor is zijn seizoenstotaal inmiddels 25 doelpunten (na 15 competitiewedstrijden). Wilco de Valk en Remco v/d Berge scoorden beiden 2x. Wilco komt hiermee op 3 doelpunten deze competitie. De jeugdige Remco v/d Berge heeft er inmiddels toch al weer 7 in het mandje liggen.

S.K.N.W.K. 2 verloor helaas nipt bij Heinkenszand 3 met 5-4. Een doelpuntrijke wedstrijd. Richard v/d Sande trof hier 2x doel. Hiermee komt hij op 17 doelpunten en is de naaste belager van Martijn Backx op de topscorerslijst van de senioren.

Ali Zaman en Stefan Vermeer verzorgden de overige treffers bij het 2e. Voor Ali zijn 10e treffer. Vermeer komt op 16 en neemt hiermee de gedeelde 3e plaats in op de topscorerslijst.

Deze 3e plaats deelt hij met Wim Voorbeijtel van S.K.N.W.K. 4. Ook hij scoorde gisteren 2x. René v/d Bos maakte het 3e doelpunt voor ‘de baggerschuit’ die met 3-4 verloren van Bevelanders 3.

Oh ja, nog iemand had de twijfelachtige eer om 2x te scoren gisteren. Ook Martijn Kik verschalkte in de wedstrijd van S.K.N.W.K. 4 twee keer de doelman. Helaas was dit doelman Leon Quik van S.K.N.W.K. 4. Martijn scoorde namelijk 2x in eigen doel. Voor de volledigheid, deze treffers zijn niet meegenomen op de topscorerslijst hoor…….

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.