Winst voor SKNWK 1 in doelpuntrijk oefenduel

Na de 6-1 nederlaag afgelopen donderdag tegen Domburg 1 zaten de blauw/zwarten gisteren aan de goede kant van de score. Na een zeer doelpuntrijke oefenwedstrijd stond uiteindelijk een 6-5 stand op het scorebord. Tegenstander was 3e klasser Veere 1.

Het waren de gasten uit Veere die ‘het bal’ openden. Zij scoorden de 0-1 en gelijk erna ook de 0-2. Eventjes zag je toen toen de vertwijfeling bij de thuisploeg met de gedachte van “waar gaat dit eindigen”, maar gelukkig rechte S.K.N.W.K. 1 de rug.

Via een prima aanval over de rechterflank van de gebroeders Padmos was het Robert die op aangeven van broer Steven prachtig de 1-2 tegen de touwen knalde. Niet veel later was het Stefan Vermeer die de 2-2 binnenschoot, maar dit doelpunt werd wegens buitenspel geannulleerd. Uiteindelijk werd het toch 2-2. Het was Remco v/d Berge die met een bekeken schot de uitgekomen doelman passeerde en de gelijkmaker binnenschoot.

Na de drinkpauze halverwege de 1e helft was het opnieuw Veere dat doel wist te treffen, 2-3. Echter Stefan Vermeer die tot dan toe al een paar keer de doelman op zijn pad had gevonden, wist zijn 1e treffer van de middag te maken en zo de 3-3 binnen te leggen. Via Robert Padmos, zijn 2e deze middag, ging S.K.N.W.K. 1 zelfs met een 4-3 voorsprong om de thee.

Gelijk in de 2e helft was het opnieuw Stefan Vermeer die wist te scoren en S.K.N.W.K. op een marge van twee wist te zetten. De vreugde was van korte duur, want via een ongelukkig eigen doelpunt van Martijn Rentier komt Veere opnieuw terug in de wedstrijd, 5-4.

En nog is ‘de koek’ dan niet op. Een prima aanval met een schitterende steekbal van Remco v/d Berge, die deze keer opnieuw op zijn favoriete ’10’ positie mocht acteren, wordt door Stefan Vermeer (zijn 3e deze middag) afgewerkt. S.K.N.W.K. komt hiermee op een 6-4 voorsprong.

Nog voor de drinkpauze is het Veere dat de trekker nogmaals over kan halen en voor 6-5 zorgt. Na de drinkpauze is het over en sluiten bij beide ploegen en blijft de stand 6-5.

Een doelpuntrijk duel wat voor de aanwezige toeschouwers zeker leuk was om naar te kijken. Voor trainer/coach Jack Wijnands van S.K.N.W.K. zeker ook weer een zeer nuttige oefenpot. Prachtige aanvallen met maar liefst 6 treffers zijn zeer positief te noemen. Maar aan de andere kant ook 5 tegendoelpunten en dat is uiteraard iets teveel van het goede.

Zodoende nog genoeg werk aan de winkel deze voorbereiding. Gelukkig volgen er nog vele trainingen, twee oefenduels en drie bekerduels (die ook gewoon kunnen worden gezien als oefenduels). En dan op 7 september a.s. de seizoensouverture in Kamperland tegen Bevelanders 1. Hopelijk dan met net zoveel doelpunten voor en iets minder tegentreffers……

We gaan het allemaal zien.

2 reacties op "Winst voor SKNWK 1 in doelpuntrijk oefenduel"

  1. Mediumvisor | 11-08-2013 at 10:33 |

    Gelukkig worden de verslagen aandachtig gelezen

    Moet uiteraard 7 september zijn !

  2. schrijver | 11-08-2013 at 10:31 |

    Iets te veel gedronken? 4 september is volgens mij op woensdag. Of moet er-gelet op de vele wedstrijden- ook buiten de zaterdagen gespeeld worden.

Reacties gesloten.