Martijn Backx weer op kop topscorerslijst senioren

Gisteren, zaterdag 26 oktober 2013, speelden alledrie de seniorenteams van S.K.N.W.K. een competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 speelden op het eigen sportpark ‘Het Springer’. S.K.N.W.K. 3 speelde in Cortgene. Maar liefst 11 doelpunten werden gescoord door een blauw/zwarte.

S.K.N.W.K. 1 was de enige van de 3 ploegen die de volle buit wisten te pakken. Grote man was de clubtopscorer van vorig seizoen, Martijn Backx. Hij maakte gisteren drie van de vier treffers en brengt zijn seizoenstotaal hiermee al weer op 11 (!!). Hiermee staat hij op kop van de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Hij deelt deze positie met Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 3), die gisteren niet wist te scoren.

De andere treffer bij S.K.N.W.K. 1 was van Robbert Uijl. Dit was zijn 1e van dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 had alle pech van de wereld. Echt in de allerlaatste seconde werd de wedstrijd met 2-3 verloren. De doelpuntenmakers voor het 2e waren Emiel Kuijten en Martin Kiesenberg. Niet de eerste keer dit seizoen, want voor hen waren dit respectievelijk de 4e en 3e treffer dit seizoen.

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij maakten er in Cortgene een waar spektakelstuk van dat uiteindelijk in 5-5 eindigde (!!). Wim Voorbeijtel scoorde er maar liefst vier. Hiermee komt zijn seizoenstotaal op 7 en is hiermee de naast belager van de leiders tot nu toe, Martijn Backx en Richard v/d Sande.

Justin de Bruine wist net als vorige week doel te treffen. Hij maakte het andere doelpunt voor S.K.N.W.K. 3. Hiermee komt hij op een totaal van twee dit seizoen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.