Keeper Mike Bakker bezorgt SKNWK 1 de drie punten

Omdat met name de eerst helft het vizier van de S.K.N.W.K. 1-spelers niet helemaal op scherp stond, bleef het heel lang spannend. Gelukkig wilde doelman Mike Bakker gisteren niets weten van een tegendoelpunt. Zodoende bezorgde hij zijn team gisteren de drie punten. Overigens werd hij in de slotfase nog wel verslagen vanaf de strafschopstip. S.K.N.W.K. 1 – Lewedorpse Boys 1 2-1.

Vanaf het begin waren de kansen voor de thuisploeg. Belangrijk is dan wel dat je deze ook verzilverd. Of het er mee te maken zal hebben, weten we nooit, maar bij de gasten, Lewedorpse Boys, vielen binnen 20 minuten twee aanvallers uit en moesten worden gewisseld.

Omdat S.K.N.W.K. nog niet wist te scoren, dacht ‘Lebo’ (dat onder leiding staat van onze Ex-jeugdtrainer, Rohan de Geus) nog aanspraak te kunnen maken op een goed resultaat.

Al heel snel was er een prima mogelijkheid voor Robert Padmos. Echter hij stuitte op de doelman van Lebo. Martijn Backx kreeg ook een goede mogelijkheid, maar omdat hij het overzicht niet bewaarde, strandde zijn poging tussen de verdedigers.

Dan komt S.K.N.W.K. toch terecht op voorsprong. Het is Stefan Vermeer die de trekker overhaalt en de blauw/zwarten op 1-0 zet. Dan dé mogelijkheid voor de gasten. Echter Bakker komt goed uit zijn doel en brengt redding met zijn voeten.

Vlak voor rust krijgt S.K.N.W.K., dat overigens speelt zonder de geblesseerde Wilco de Valk, de kans op 2-0. Robert Padmos schiet op de paal. Helaas kan spits Martijn Backx, die zoals een echte spits betaamt, goed doorloopt net niet meer bij de bal.

Aan de andere zijde komt de bal dan ook nog op de paal. Zodoende geen treffers meer in de 1e helft en beide teams zoeken de kleedkamers op met een 1-0 tussenstand.

De 2e helft is dan zeer matig van beide kanten. Lange ballen en heel weinig voetbal. Misschien dat dit ook aan het veld lag, dat erg ‘spekkig’ en glad was.

Lebo lijkt dicht bij de gelijkmaker, maar opnieuw is het Bakker die zijn team op de been houdt als hij weer redding brengt met zijn voet. De verlossende treffer valt aan de andere kant.

Een lange bal wordt door Stefan Vermeer prima doorgekopt. Zijn bal komt bij Robert Padmos, die langs wat spelers van Lebo gaat en dan het overzicht goed bewaard. De vrijstaande Martijn Backx schiet simpel de 2-0 tegen de blauw/zwarte touwen.

Veel te gemakzucghtig voetbal van S.K.N.W.K. zorgt er voor dat Lewedorpse Boys dan nog een onterechte strafschop krijgt na een vermeende overtreding van Mike Bakker (die overigens niet bestraft wordt met een gele of rode kaart) worden de slotminuten nog even spannend. Gelukkig weet thuisploeg S.K.N.W.K. de 2-1 stand vast te houden en zodoende de 3 punten in de wacht te slepen. Hierdoor behouden ze aansluiting bij de top 2, Z.S.C. ’62 en ’s Heer Arendskerke.

A.s. zaterdag wacht hekkensluiter Borssele voor S.K.N.W.K. Zeker geen eenvoudige opgave, want zij hielden gisteren koploper Z.S.C. ’62 in Scharendijke knap op 1-1. Laat dit een goede waarschuwing zijn !!

3 reacties op "Keeper Mike Bakker bezorgt SKNWK 1 de drie punten"

  1. De Strateeg | 02-12-2013 at 12:17 |

    Als we moeten verliezen, dan maar van SKNWK, maar dat dan ook nog Stefan Vermeer moet scoren.. dat is wel heeeeeel zuur..

  2. kijker | 01-12-2013 at 22:40 |

    iedereen compliment voor de vechtlust…zo kan het nog erg leuk worden dit seizoen

  3. Toe Schouwer | 01-12-2013 at 18:54 |

    overigens speelden ook Elpe, Timo & Steven ook zeer puike partij

Reacties gesloten.