Sander van ’t Hof heeft nu al 5 hattricks gemaakt

Sander van ’t Hof zal de winterstop ingaan als productiefste Zeeuwse voetballer. De aanvaller van Smerdiek scoorde in de eerste competitiehelft maar liefst 24 keer in slechts 13 wedstrijden. Dat moyenne van bijna twee goals per wedstrijd is mede gevoed door vijf hattricks! Daarmee ligt hij op koers om Martin Waisapy van de troon te stoten.

Klik hier voor het Zeeuwse topscorersklassement.
http://rudestats.wordpress.com:80/

Vijf hattricks maken in de eerste competitiehelft presteerde deze eeuw nog maar één andere Zeeuwse voetballer. Martin Waisapy presteerde het precies tien seizoenen geleden. Hij maakte er tot de winterstop vijf en erna ook nog ’s vier. Aan het einde van het seizoen had hij 45 keer gescoord. Die negen hattricks in één seizoen zijn deze eeuw een ongeëvenaard staaltje productiviteit.

Waisapy is één van de vijf spelers die in één seizoen meer hattricks maakte dan Van ’t Hof er nu al in een halve competitie heeft gemaakt. Collega Daniel Vervelde heeft Van ‘t Hof overigens geinterviewd en zijn verhaal staat dinsdag in de PZC. Hieronder staat de lijst van spelers met de meeste hattricks in één seizoen. Met nog een halve competitie voor de boeg staat Van ‘t Hof nu al op de zesde plaats.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/