Mathijs Verstrate kiest voor Bruse Boys

Afgelopen week heeft Mathijs Verstrate te kennen gegeven dat hij het aankomende seizoen voor Bruse Boys zal gaan uitkomen. De pas 20-jarige talentvolle sluitpost verdedigt momenteel nog het doel bij SPS uit Poortvliet dat in de 4e klasse B uitkomt. Mathijs die heeft aangegeven graag zijn kwaliteiten op een hoger niveau te willen tentoonspreiden zal bij Bruse Boys om een plek onder de lat bij het eerste elftal gaan strijden.

Mathijs is geen onbekende van Bruse Boys en kent een aantal spelers nog uit de tijd dat hij met hen in de jeugd van Bruse Boys speelde en trainde. Na de B-junioren van Bruse Boys koos Mathijs voor een avontuur bij de selectie van SKNWK en was in die tijd ook eerste keus bij de blauw/zwarten uit Nieuwerkerk. Hierna verruilde hij SKNWK voor SPS waar hij nu al weer een tijdje de vaste waarde is onder de lat bij de hoofdmacht.

We vertrouwen erop dat met de terugkeer van Mathijs de selectie voor het seizoen 2014/2015 verder versterkt wordt met jong talent waarmee de club haar verdere voetbal technische ontwikkeling kan voortzetten.

Namens de vereniging, haar leden en supporters willen we Mathijs daarom nu alvast hartelijk welkom heten en uiteraard wensen we hem nog een mooie afsluiting van het seizoen bij zijn huidige club SPS.