Deel 108

Op zaterdag 16 november 1996 werd er voor het eerst door de 1-2-3-commissie (de feestcommissie heette toen zo, omdat S.K.N.W.K. 3 seniorenteams had) een feestje georganiseerd. Het was een gourmetavondje met zelf eens optreden van Cooling Down (de voorloper op de bekende Nieuwerkerkse band ‘Koel Bewaren’).

Later volgenden nog een Oosterse Avond, Zwervers feest, Winter Karaoke Avond, Casino Avond, Wereld(s)feest, e.v.a. De naam van de commissie is ook een aantal keren veranderd, dit had mede te maken met de 4 en zelfs 5 seniorenteams.

In 2006 werd het eventjes rustig rond de 1-2-3-4-commissie. Gelukkig waren er vorig jaar een aantal mensen die dit initiatief nieuw leven hebben ingeblazen.

Vorig jaar oktober werd er weer een nieuw feest georganiseerd. Deze keer was gekozen voor een Bourgondische Avond. Dat dit aansloeg, blijkt wel uit de 85 aanmeldingen. In april van dit jaar volgde een gourmetavond.

Vanavond, zaterdag 11 december 2010, dan weer een feestje. Deze keer is gekozen voor een Hollandse Avond (met de quiz ‘Ik hou van Holland’ en ‘S.K.N.W.K. heeft talent’).

Om alvast een beetje in de stemming te komen hieronder de foto’s van het laatste feestje: